in

Κλόε Καρντάσιαν: «Προσβεβλημένη» από τις φήμες που την θέλουν να έχει υποβληθεί σε «12 μεταμοσχεύσεις προσώπου»

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι το σκέφτηκαν αυτό» τονίζει η 37χρονη Αμερικανίδα

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Khloé Kardashian δήλωσε ότι μπορεί να διαχειρίζεται όλα τα πικρόχολα σχόλια που δέχεται στα social media για την εξωτερική της εμφάνιση, εκτός από ένα. Όπως λέει, η φήμη που την προσβάλλει είναι ότι έχει κάνει πολλές μεταμοσχεύσεις προσώπου.

«Με ενοχλούσε, όταν οι άνθρωποι έλεγαν ότι έχω κάνει 12 μεταμοσχεύσεις προσώπου. Αυτό είναι τρελό!» είπε στο podcast της Amanda Hirsch “Not Skinny But Not Fat”, την Τρίτη 24/5.

H Κλόε Καρντάσιαν το 2008

Η 37χρονη Αμερικανίδα σταρ δεν μπορεί να καταλάβει από πού προήλθε η εν λόγω φήμη, επιμένοντας για άλλη μια φορά ότι έχει κάνει μόνο «μία επέμβαση στη μύτη».

Διαφήμιση

«Δεν με ενόχλησε. Με προσέβαλε. Απλώς δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι το σκέφτηκαν αυτό. Έκανα μια επέμβαση στη μύτη, που μου αρέσει.  Δεν με νοιάζει να πω ψέματα γι’ αυτό. Αλλά το θέμα της μεταμόσχευσης, θέλω απλώς να καταλάβω γιατί το είπαν» εξομολογήθηκε.

Η διάσημη ριάλιτι σταρ γνωστοποίησε πως έκανε επέμβαση στη μύτη της λίγες εβδομάδες πριν από τα 1α γενέθλια της 4χρονης πλέον κόρης της, True Thompson.

Αυτό που πραγματικά «πονάει» την Khloé Kardashian είναι είναι ότι οι θαυμαστές της την συγκρίνουν συνεχώς με τις αδερφές της. «Με συγκρίνουν με τις αδερφές μου συνέχεια. Μοιάζουμε, αλλά Θεέ μου, το ακούω συνέχεια. Θα το δεχτώ και νομίζω ότι μπορώ να το αντέξω, αλλά δεν ξέρω τον λόγο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Tον Απρίλιο του 2021, η ξανθιά καλλονή ήρθε πρώτη φορά αντιμέτωπη με τη φήμη που την ήθελε να έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση προσώπου. Τότε, είχε δηλώσει, σε συνέντευξή της στον παρουσιαστή  Άντι Κοέν, πως δεν κρατά κρυφή την αισθητική δουλειά που έχει κάνει πάνω της: «Όλοι αναστατώνονται τόσο πολύ, γιατί δεν το συζητώ; Κανείς δεν με ρώτησε ποτέ. Είσαι το πρώτο άτομο σε συνέντευξη που με ρώτησε για τη μύτη μου. Έχω κάνει, φυσικά, ενέσεις – όχι πραγματικά μπότοξ. Έχω ανταποκριθεί άσχημα στο μπότοξ».

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ελευθερία Ελευθερίου: Χωρίς σουτιέν και με μίνι σορτς κάθεται στο πάτωμα, κάνει νάζια και σου φτιάχνει τη διάθεση

Κατερίνα Στικούδη: Η φωτογραφία με το φόρεμα που φαίνονταν όλα. ΖΑΛΑΔΑ