in

Μαίρη Συνατσάκη: Εκτός από επαγγελματίας ομοφυλόφιλη… Ως παιδί ήμουν ψυχάκι

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει γίνει ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της κόντρας της με τον Αλέξη Κούγια με αφορμή τη δική του Δημήτρη Λιγνάδη!

Ως απάντηση στη δήλωσή του Αλέξη Κούγια ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η Μαίρη Συνατσάκη δεν την έχει δει ποτέ ούτε σε φωτογραφία και ελπίζει να έχει μία φυσιολογική ζωή και να είναι καλά η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram όπου απάντησε στον Αλέξη Κούγια με την εξής λεζάντα

Δηλώνω ξεκάθαρα έχοντας σώας τας φρένας, μη φυσιολογική, ανύπαντρη, χωρίς οικογένεια, ανεπάγγελτη επαγγελματίας ομοφυλόφιλη, μετριότατη ηθοποιός και άσχημη στην τοποθεσία Μπανανία και είμαι καλά.

Διαφήμιση

Aν και σήμερα είναι πετυχημένη παρουσιάστρια η Μαίρη Συνατσάκη, ήταν από παιδί αυστηρός κριτής του εαυτού της.

«Γενικά, κοιτάζω πίσω μου με μία έντονη κριτική ματιά. Είμαι αυστηρός κριτής του εαυτού μου, αλλά δεν μου κοστίζει. Καλό μου κάνει. Συνήθισα στις πιο αυστηρές κριτικές, δεν μου χάιδεψαν ποτέ τα αφτιά. Από παιδί προσπαθούσα να είμαι καλό παιδί, καλή μαθήτρια, να είμαι συνεπής και εντάξει απέναντι σε όλους. Ήμουνα ψυχάκι!

Όμως, η δίδυμη αδερφή μου, η Αλίκη, ήταν το ακριβώς αντίθετο από μένα: πολύ πιο χαλαρή και cool. Τα αντιμετώπιζε όλα πιο άνετα.

Και αυτό το παράδειγμά της με βοήθησε να ισορροπήσω, με έφερε στα ίσα μου» δήλωσε η παρουσιάστρια λίγο παλαιότερα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Στικούδη: Ανοίξαμε το απαγορευμένο αρχείο. Viral φωτογραφίες που δεν έχεις ξαναδεί ποτέ

Mοντέλο του Playboy χρεώνει γυναίκες 2.000 δολάρια για να «παγιδέψει» τον σύντροφό τους στο Instagram