in

Maralee Nichols: Αποκαλύπτει το όνομα του δύο μηνών γιου της, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον πρώην σύντροφο της Khloe Kardashian, Tristan Thompson

Όπως υποστηρίζει η 31χρονη καλλονή, ο Tristan Thompson δεν έχει δει ακόμα το παιδί τους από κοντά

Την Τετάρτη 23/2, η Maralee Nichols αποκάλυψε στο Page Six το όνομα του γιου της, μπαμπάς του οποίου είναι ο παίκτης του NBA και πρώην της Khloe Kardashian, Τristan Thompson. Theo, θα τον λένε! Ακόμη, τόνισε πως στο πιστοποιητικό γέννησης του δύο μηνών μωρού της δεν αναγράφεται το όνομα του του 30χρονου μπασκετμπολίστα, αφού εκείνος δεν ήταν παρών στη γέννηση.

H Maralee Nichols και ο γιος της, Theo

«Theo, αγγελούδι μου, μωρό μου. Σε ονόμασα Theo γιατί σημαίνει “Δώρο από τον Θεό”» δήλωσε αρχικά το 31χρονο μοντέλο μέσω του δικηγόρου της Harvey Englander.

«Δεν είχα μείνει ποτέ έγκυος και μου είχαν πει ότι μπορεί να μην μπορούσα να κάνω παιδιά. Όταν έμεινα έγκυος, δεν μπορούσα να το πιστέψω! Όταν σε είδα στον υπέρηχο και άκουσα τους χτύπους της καρδιάς σου, είπα ότι θα σε προστατεύω και θα είμαι δίπλα σου για πάντα. Σε αγαπώ πάρα πολύ! Φέρνεις τεράστια χαρά και ευτυχία στη ζωή μου. Είσαι η μεγαλύτερη ευλογία μου» εξομολογήθηκε η ευτυχισμένη μανούλα και πρόσθεσε: «Το όνομα του Tristan Thompson δεν υπάρχει στο πιστοποιητικό γέννησης του Τheo, επειδή δεν ήταν παρών στη γέννησή του».

Διαφήμιση
Maralee Nichols

Η 31χρονη καλλονή γέννησε τον Τheo τον Δεκέμβριο του 2021. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ο Tristan Thompson -ο οποίος έχει αποκτήσει μία κόρη με την Κhloe Kardashian, την τρίχρονη σήμερα True– αρνιόταν ότι αυτός ήταν ο πατέρας, μέχρι που έγινε τεστ DNA και αποδείχθηκε ότι το παιδί είναι δικό του.

Tristan Thompson – Kloe Kardashian

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Maralee Nichols ισχυρίστηκε, μέσω του δικηγόρου της Harvey Englander: «Ο Tristan Thompson δεν έχει κάνει καμία προσπάθεια να δει τον γιο μας, ούτε έχει βοηθήσει οικονομικά».

Tristan Thompson – Maralee Nichols

Πριν λίγες ημέρες, η βρετανική Sun ανέφερε ότι ο 30χροσος άσος του NBA δίνει κάθε μήνα συνολικά 120.000 $ για την ανατροφή των παιδιών του. Πέρα από τον δύο μηνών Theo με την Maralee Nichols και την τρίχρονη True με την Khloe Kardashian, έχει έναν ακόμη γιο με το 30χρονο μοντέλο Jordan Craig, τον πεντάχρονο Prince.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Kim Kardashian: Η ρουτίνα γυμναστικής για μεγάλους γλουτούς

Spyropoulou

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το λιλά color trend είναι στη μόδα