in

Ρέιτσελ Μαρί Μόρτενσον: Με το στρινγκομπραζίλιαν μαγιό της καβαλά ποδήλατο και σου αποσπά την προσοχή – Φωτογραφίες

Η Rachel Mortenson έχει ένα κορμί που θα το δεις λίγες φορές στην παραλία, αλλά μπορείς να το δεις πολλές φορές στις φωτογραφίες της στο Instagram.

Αν δουλεύεις περιμένεις πως και πως το Σαββατοκύριακο, τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία για να πας να αμολήσεις την αρίδα σου πάνω σε μία ξαπλώστρα σα να μην υπάρχει αύριο και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς είναι ιδανική ευκαιρία για να ξεκινήσεις το οφθαλμόλουτρο

Και η ανυπομονησία είναι μεγάλη γιατί δουλεύεις συνεχόμενα, κουράστηκες μετά το Πάσχα και θες και να θαυμάσεις τα γυναικεία κορμιά που θα παρελάσουν από την παραλία που θα πας.

Διαφήμιση

Ένα από τα κορμιά που συναντάς λίγες φορές σε ένα καλοκαίρι είναι αυτό της Rachel Mortenson.

Δεν είναι απλώς ένα πολύ ωραίο κορμί. Έχει προσόντα που την αναγάγουν σε ένα θανατηφόρο κορμί. Η Rachel Mortenson έχει στήθος τόσο όσο, έχει οπίσθια «κολαστήριο» και προσωπάρα. Το καλύτερο απ΄όλα όμως είναι ότι δεν κυκλοφορεί συμβατικά στην παραλία. Μπορεί να την πετύχεις με άσπρο φανελάκι που είναι βρεγμένο και αποκαλύπτει το στήθος της.

Θα την πετύχεις σίγουρα με στρινγκομπραζίλιαν μαγιό. Σε κάποιες περιπτώσεις θα την πετύχεις και χωρίς τίποτα. Να κυλιέται ολόγυμνη πάνω στην αμμουδιά.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι και με κανονική εμφάνιση είναι αδιάφορη. Μάλιστα, είναι από αυτές που τους πάει καλύτερα το ολόσωμο παρά το μπικίνι. Η εξήγηση στις φωτογραφίες.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σάρλοτ ΜακΚίνι: Πήγε για μπάνιο, το μαγιό τα βρήκε λίγο δύσκολα με το βάρος και το έριξε στις φωτογραφίες. Το καλοκαίρι είναι εδώ!

Έγινε μόδα: Τζούλιαν Χαφ, Νίνα Ντόμπρεβ, Μιλίσα Σίαρς – Μοστράρουν οπίσθια για φωτογραφία στο instagram χωρίς μαγιό