in

Κυρίες και κύριοι η Elaine Gregory από την Ήπειρο. Φωτογραφίες και Instagram γιατί έξω πάμε καλά και 100% φυσικά

Η Ελένη Γρηγορίου ή αλλιώς Elaine Gregory γεννήθηκε στην Ελλάδα από Έλληνες γονείς που μένουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και κατάγονται από την Ήπειρο.

Από παιδί η Ελένη πέρναγε όλα τα καλοκαίρια στο χωριό της τη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα

Διαφήμιση

Η Ελένη Γρηγορίου αποτέλεσε ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στο Μαϊάμι αφού έχει τις ιδανικές αναλογίες, που είναι και 100% φυσικές και έκαναν τα περιοδικά να τη ζητούν επίμονα αφού εκπροσωπεί το απόλυτο πρότυπο ελληνικής και μεσογειακής ομορφιάς.

Οι σπουδαίες αναλογίες της αποτελούν ένα δώρο δοσμένο απλόχερα από τη φύση και τα γονίδιά της. Όπως αποκαλύπτει και η ίδια δεν είναι τίποτα πάνω της ψεύτικα, ούτε οπίσθια.. ούτε μπούστο! Μπορείς να το διαπιστώσεις κι εσύ από τις φωτογραφίες της

Η Ελένη Γρηγορίου έρχεται κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα και κάνει πολυήμερες διακοπές

Και επειδή πίσω από τις όμορφες αναλογίες κρύβεται και ένα ενδιαφέρον μυαλό μάθε ότι η Ελληνοαμερικανίδα έχει δύο μπάτσελορ στο fashion merchandising και στο retail marketing, πράγμα που σημαίνει πως μελλοντικά θα μπορούσε να γίνει μια επιχειρηματίας στο χώρο της μόδας.

Έχει σπουδάσει μπαλέτο, τζαζ, tap, hip-hop και κλακέτες. Τι άλλο θες;

το Instagram της, ξέρω. Δικό σου πιο κάτω

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Ριάννα επιστρέφει… πιο άγρια από ποτέ. Φωτογραφία και Video

Βασίλειος Κωστέτσος Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Είχε και τα τυχερά του ο αγαπημένος σχεδιαστής