in

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην Ιωάννα Μαλέσκου: Έχω περάσει καρκίνο καταλαβαίνω το Βαλάντη στο ριάλιτι

Σε μία εξομολόγηση που δεν είχε κάνει ποτέ ξανά και δεν ήθελε να μιλήσει προέβη σήμερα το πρωί στην εκπομπή love it με την Ιωάννα Mαλέσκου ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ο οποίος ανέφερε ότι πριν από 20 χρόνια έχει περάσει και αυτός από τη δοκιμασία του καρκίνου.

Όταν περάσεις από μία τέτοια εμπειρία που φέρει το ενδεχόμενο ζωή ή θάνατος άλλες φορές σε μαλακώνει άλλες φορές σε κάνει ωμά ρεαλιστή σχολίασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος δείχνοντας την αντιλαμβάνεται τον Βαλάντη ο οποίος έχει περάσει και αυτός από την ίδια κατάσταση!

Η αλήθεια είναι οτι χθες είδαμε μία επίθεση όλων κατά του Βαλάντη που ακουμπα στα όρια του μπουλιγκ!

Διαφήμιση

Γενικά οι άνθρωποι που βιώνουν είτε ευχάριστα είτε δυσάρεστα μία κατάσταση ή μία εμπειρία πάντα μιλούν μεταξύ τους με ένα διαφορετικό κώδικα βάζοντας ως γραμμή το κοινό αυτό βίωμα.

Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει περάσει από τον καρκίνο, φυσικά και μπορεί να απευθυνθεί σε έναν άλλον άνθρωπο που επίσης έχει περάσει τον καρκίνο για το τι αλλαγές έφερε η εμπειρία αυτή στη ζωή τους συνολικά!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Comfy look: Ντυθείτε κομψά και χαλαρά

Miranda Kerr: To μυστικό για το τέλειο δέρμα της