in

GNTM: Φτάνει πια με τις δευτεράτζες του ριάλιτι. Η Βάσω Βιλέγκας ΣΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ στο πιάτο. Κόλαση τα προσόντα της


Την ώρα που η παραγωγή του Next Top Model Ελλάδας αναζητά τρόπους για να τονώσει την τηλεθέαση και να φέρει νέο αέρα και ζωντάνια στο ριάλιτι μοντέλων, έρχεται η Βάσω Βιλέγκας που γνωρίσαμε από τον GNTM όταν αυτό παιζόταν στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 να μας δείξει ότι σαφέστατα εκεί στο Star Channel πρέπει να αλλάξουν ρότα.

Έχουν περάσει τρία τέσσερα χρόνια και κανένα μοντέλο δεν κατάφερε να κάνει την παραμικρή καριέρα και ο λόγος είναι ότι σαφέστατα φταίει το casting. Γεμίσαμε τριτοδεύτερες που το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να μαζέψουν followers στο instagram!

Διαφήμιση

Στο Next Top Model Ελλάδας έχουν δώσει έως τώρα μεγαλύτερη σημασία στο ριάλιτι κομμάτι, παρά στο αμιγώς μέρος της ομορφιάς και της μόδας και το πλήρωσαν με τη φετινή τηλεθέαση που κυριολεκτικά ήταν πάτος!

Η παραγωγή έχει πάρει την απόφαση να αλλάξει για το λόγο αυτό έχουν προσεγγίσει τη Μαίρη Βιτινάρος να έρθει ως κριτής στο Next Top Model Ελλάδας!

Βλέποντας το Instagram τόσο της Μαίρη Βιτινάρος όσο και της Βάσω Βιλέγκας η οποία πέρασε από το συγκεκριμένο ριάλιτι, μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε ότι πρέπει η ομορφιά τα προσόντα και το ύψος να επιστρέψουν στην τηλεόραση και το ριάλιτι χθες!

ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Κατερίνα Λιόλιου: Με μίνι φόρεμα στον αφαλό και τα πόδια πάνω σου δείχνει το λουλούδι της. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να μη το δεις

Wanda Nara: Μεταμεσονύκτια φωτογραφία ΔΩΡΑΚΙ του Koolnews για δυνατό πελέκημα. Τα ΠΕΤΑΞΕ κ διέλυσε Μάουρο Ικάρντι και Instagram