in

Survivor Ελλάδας: Ξεκούμπωτη και χωρίς σουτιέν η Δήμητρα Βαμβακούση σου στέλνει φιλάκια. Πίσω στο ριάλιτι χθες

Είναι και αυτός ο Ατζούν Ιλίτζαλι μερικές φορές… μπουνταλάς τελείως! Λες και έχει βαλθεί να φτάσει στον πάτο την τηλεθέαση στο Survivor Ελλάδας φέτος.

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι στο ριάλιτι επιβίωσης έχουμε δει δύο φορές την Κατερίνα Δαλάκα και δύο την Κάτια Ταραμπάνκο, δίνοντάς της μάλιστα 10.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ η Δήμητρα Βαμβακούση ξενιτεύτηκε στη Σαουδική Αραβία!

Διαφήμιση

Ήταν είναι και θα είναι η αγαπημένη μας παίκτρια στο Survivor Ελλάδας! Άσε που η Δήμητρα Βαμβακούση έφτασε και στον τελικό και μας χάρισε και μερικές από τις καλύτερες στιγμές που έχουμε δει στο ριάλιτι επιβίωσης στην τηλεόραση τόσο αγωνιστικά όσο και σε πλάνα παραλίας

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dimitra Vamvakousi (@dimitravmk)

Η Δήμητρα Βαμβακούση μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Ελλάδας και όλοι τη θέλουν πίσω.

Όταν δημοσιεύει φωτογραφίες της από τη Σαουδική Αραβία οι Έλληνες followers την παρακαλούν να επιστρέψει, ενώ κάτι αντίστοιχο συμβαίνει όταν τη Δήμητρα έρχεται στην Ελλάδα με τους φίλους της εκεί!

Η Δήμητρα βαμβακούση δεν ασχολείται τόσο με το influencing αφού έχει καλύτερα πράγματα να κάνει!

Λατρεύει τη δουλειά της, προσπαθεί να εξελιχθεί μέσω από αυτήν και έχει τα κοινωνικά δίκτυα περισσότερο γιατί πρέπει, παρά γιατί ζει τη ζωή της μέσα από αυτά!

Εμείς λατρεύουμε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει είτε στέλνει φιλάκια ρουφηχτά, είναι ανοίγει το πανωφόρι χωρίς να φορά σουτιέν από μέσα για να δείξει ένα ρούχο!

Άσε που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Ατζούν Ιλίτζαλι μπουνταλάς δεν είναι, αφού έχει κλείσει για το survivor all star που θα δούμε του χρόνου τη Δήμητρα βαμβακούση

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dimitra Vamvakousi (@dimitravmk)

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Παντελής Παντελίδης: Πλήρωνε ΤΕΛΙΚΑ τη Μίνα Αρναούτη; Το απάντησε η ίδια

Πόλεμος: Οι υπερηχητικοί πύραυλοι Ρωσίας και Κίνας μπορούν να καταρτοπώσουν τις ΗΠΑ