in

Πως να βελτιώσετε το διαδικτυακό φλερτάρισμα!

Το φλερτ είναι μια διαδικασία που απαιτεί λεπτότητα. Δεν θέλετε να φανείτε υπερβολικά ευθύς ή τρομακτικός, ούτε όμως και απελπισμένος. Το φλερτ χρειάζεται φινέτσα και αναμονή.

Μπορείτε να της αγγίξετε απαλά το χέρι, να χαμογελάσετε πονηρά και να την κάνετε να νιώσει σα να είναι η μοναδική γυναίκα στο χώρο. Αν όμως το φλερτ γίνεται στο διαδίκτυο, τότε είναι μια άλλη ιστορία.

Διαφήμιση

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τόνο της φωνής, τις εκφράσεις του προσώπου ή τη γλώσσα του σώματός σας για να μεταφέρετε τα συναισθήματα και τις προθέσεις σας. Πρέπει να βασιστείτε αποκλειστικά στις λέξεις, τις συντομογραφίες και τα χαζά εικονίδια με τις χαρούμενες ή τις θλιμμένες φατσούλες.

Πώς φλερτάρετε λοιπόν στο Internet; Διαβάστε μερικές συμβουλές για να αριστεύσετε στην τέχνη της ερωτικής προσέγγισης μέσω διαδικτύου.

Αμεσότητα.

Τα εργαλεία που έχετε στα χέρια σας όταν φλερτάρετε online είναι περιορισμένα. Γι’ αυτό, πολλές φορές το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε άμεσος. Μην προσπαθείτε να εξηγήσετε αυτό που εννοείτε σε 1.000 λέξεις. Προσπαθήστε να το κάνετε σε 10.

Ανταπόκριση.

Το φλερτ είναι δρόμος διπλής κατεύθυνσης. Αν σας αρέσει μια γυναίκα, αλλά δεν απαντάτε στα μηνύματά της, το φλερτ δεν πρόκειται να προχωρήσει. Πρέπει να συμμετέχουν και οι δύο.

Βεβαιωθείτε ότι απαντάτε στα μηνύματά της και διατηρήστε ζωντανό τον ενθουσιασμό της.

Χιούμορ.

Τι πιο $έξι σε έναν άντρα από την καλή αίσθηση του χιούμορ; Οι γυναίκες θέλουν να γελάνε, γι’ αυτό δείξτε τους την αστεία πλευρά σας με πνευματώδη πειράγματα και ενδιαφέροντα ανέκδοτα.
Κομπλιμέντα.

Οι γυναίκες λατρεύουν τα κομπλιμέντα. Μπορεί να είναι από κάτι απλό όπως «Γράφεις πολύ ωραία», μέχρι και κάτι σαν «Το πιο $έξι πράγμα για μένα είναι μια έξυπνη γυναίκα που είναι όμορφη εσωτερικά και εξωτερικά».

Όποιο ύφος και αν επιλέξετε, τα κομπλιμέντα είναι ένας σίγουρος τρόπος για ένα επιτυχημένο φλερτ στο διαδίκτυο.

Ειλικρίνεια.

Το ότι επικοινωνείτε μέσω Internet δε σημαίνει ότι δεν θα βρεθείτε ποτέ από κοντά. Να είστε ειλικρινής σε αυτά που λέτε και στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζετε τον εαυτό σας. Αν οι δυο σας ταιριάξετε και αποφασίσετε να βγείτε για ένα ποτό, δεν θα θέλετε να περιμένει να δει έναν 30άρη, ενώ στην πραγματικότητα είστε 50.

Οι online γνωριμίες και η ηλεκτρονική επικοινωνία γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς σήμερα. Έτσι, η τέχνη του διαδικτυακού φλερτ αποτελεί απαραίτητο προσόν για τον άντρα του 21ου αιώνα. Επομένως, μείνετε ειλικρινείς, απαντήστε στα μηνύματά σας, δείξτε την αστεία σας πλευρά και – μην ξεχνάτε – ένα κομπλιμέντο κάνει τη δουλειά για εσάς.

πηγή

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Οι 13 δολοφονίες του Δημήτρη Κουφοντίνα -Από τον Μομφεράτο και τον Μπακογιάννη ως τον Αξαρλιάν .. (video)!!

Ήλιος Σήμερα 1/03/21 Επεισόδιο 111 – Ο Μενέλαος συνεχίζει ακάθεκτος το σχέδιο εξόντωσης