in

Ποιος Μαρσέλο Βιέιρα: Δες πώς έσκασε η Ελευθερία Ελευθερίου στο γήπεδο της Παναχαϊκής. Αυτή είναι η υποδοχή


Ο Μαρσέλο Βιέιρα είναι 34χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος θα κοσμεί τα ελληνικά γήπεδα και θα αγωνίζεται για την ομάδα του Ολυμπιακού για το επόμενο ένα συν ένα χρόνο!

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ετοίμασε μία εντυπωσιακή υποδοχή στον Μαρσέλο Βιέιρα γκρεμίζοντας τα τείχη και συγκεντρώνοντας 27.000 κόσμο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε με την οικογένεια του, φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ενώ αποθεώθηκε από το κοινό. Τα πλάνα αυτά έγιναν και viral και έπαιξαν σε όλο τον κόσμο.

Διαφήμιση

Μαρσέλο Βιέιρα

Από την άλλη, λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά και δύο μέρες αργότερα, στην Πάτρα, σε συναυλία από καλοκαιρινό τουρ του Νίκου Οικονομόπουλου οπου συμμετείχε και η Ελευθερία Ελευθερίου το Αχαϊκό κοινό έκανε Θέρμη υποδοχή στην Κύπρια τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ενώ η ίδια τα έδωσε όλα χορεύοντας και τραγουδώντας στην πίστα!

Τα βίντεο, τα Post και τα stories γέμισαν τους λογαριασμούς της Ελευθερίας Ελευθερίου στο instagram και έχουμε ντοκουμέντα!

Η Ελευθερία Ελευθερίου τραγούδησε Ρουβά, Βίσση, Ευρυδίκη…

Το κούνησε και αποθεώθηκε!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
πλυντηριο πιατων καθαρισμος

Το τιπ της ημέρας: Κάνε το πλυντήριο πιάτων να αστράφτει με μαγειρική σόδα

Άιρλαντ Μπάλντουιν

Άιρλαντ Μπάλντουιν: Βάζει βγάζει το μαγιό και έχει έναν… πωπωπω θα τρελαθώ! Φωτογραφία