in

Τέρι Ρίτσαρντσον: Έβγαλε τον σέξι εαυτό της Άμπερ Χερντ και ο Τζόνι Ντεπ έπαιρνε μάτι

Η φήμη του Τέρι Ρίτσαρντσον είναι γνωστή. Οι φωτογραφήσεις που κάνει στις διάσημες κυρίες επίσης. Για αυτές μάλιστα έχει κατηγορηθεί από πολλούς για σεξισμό, ενώ έχει αντιμετωπίσει και νομικά προβλήματα με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση των μοντέλων που φωτογραφίζει.

Πέραν αυτού, το έργο του Τέρι είναι ηθελημένα προκλητικό και σκοπός του είναι να περάσει ένα συγκεκριμένο μήνυμα με την δουλειά του. Παρά όλα αυτά όμως, οι διάσημες τρέχουν σαν τρελές για να έχουν την εμπειρία να τις φωτογραφίζει.

Ανάμεσα σε αυτές και η πρωην γυναίκα του Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ, η οποία φωτογραφήθηκε από τον Τέρι για την γερμανική έκδοση του περιοδικού Interview, όσο το ζευγάρι ήταν μαζί και η αλήθεια είναι ότι ξέφυγε από τα τετριμμένα που χαρακτηρίζουν τον Τέρι.

Διαφήμιση

Η Άμπερ φόρεσε αστυνομικό καπέλο, γυαλιά, κρατάει γκλοπ και παίζει με το στόμα της. Αγριεύει, βγάζει γλώσσα, δαγκώνει τα χείλη, ουρλιάζει, σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο και γυρίζει στη φάση μιας έξαλλης νιότης.
Ο Τζόνι Ντεπ, αν είχε αμφιβολίες για το τελικό αποτέλεσμα, χαμογέλασε από το αποτέλεσμα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Φωτογραφία: Δες τον Τόνι Σφήνος χωρίς περούκα και γυαλιά

Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι

Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι ΔΑΓΚΩΤΟ: Το κορίτσι του Τζέισον Στέιθαμ τα πετάει απολαμβάνει γυμνό τον ήλιο