in

Ποιο ριάλιτι; Φτιάξε καφέ να στα πω. Η Σερλίν Τσόπρα σταυροπόδι με τo φλιτζάνι στα επίμαχα. Φωτογραφία

Το μοντέλο γδύθηκε εντελώς για τις ανάγκες φωτογράφησής της και στο διάλειμμα βρέθηκε στα παρασκήνια, όπου και τράβηξε φωτογραφία για τους ακόλουθούς της στο Instagram, με την κούπα του καφέ να καλύπτει το «λουλούδι» της.

Η Σερλίν Τσόπρα, μοντέλο και ηθοποιός από την Ινδία, ανεβάζει πολύ συχνά τολμηρές φωτογραφίες με σκοπό να σπάσει τα ταμπού και το συντηρητισμό της κοινωνίας της.

Διαφήμιση

Εμείς δε μπορούμε παρά να είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό αφού το Instagram της έχει φωτογραφίες σαν την παρακάτω: η Σερλίν σε ένα καμαρίνι, καθισμένη σταυροπόδι, προσπαθεί να φάει μια τσίχλα την ώρα που ένα «καυτό »ποτήρι του καφέ καλύπτει το επίμαχο σημείο και τα μαλλιά της το πλούσιο στήθος της.

Τον Ιούλιο του 2012, η ​​Chopra έγινε η πρώτη Ινδή γυναίκα που πόζαρε γυμνή για το περιοδικό Playboy. Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν δύο χρόνια αργότερα. Στη συνέχεια επιλέχθηκε να παρουσιάσει την έκτη σεζόν της εκπομπής MTV Splitsvilla.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Οι πρώτες τους δηλώσεις μετά τον πολιτικό γάμο – Αναχωρούν για το Asia Express

Θανάσης Ευθυμιάδης: Η υπέροχη σχέση ελευθερίας με τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς, και η απάντησή του για το εργασιακό bullying που τον κατηγορεί γνωστή ηθοποιός