in

Σκάρλετ Τζοχάνσον: Η πιο αισθησιακή της φωτογραφία θα σε στείλει στα επείγοντα

Η φωτογραφία της Σκάρλετ Γιόχανσον για το τεύχος Μαρτίου του περιοδικού W, κάπου στα 5 χρόνια πίσω, έχει γίνει στο τελευταίο διάστημα ξανά viral και ο λόγος είναι ότι αποδεικνύει ότι μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η ηθοποιός θεωρείται σύμβολο του σε…ξ σε όλο τον πλανήτη.

Όχι υπερβολικά πpoκλητική, αλλά υπερβολικά αισθησιακή με τον δικό της, μοναδικό τρόπο, η Σκάρλετ Γιόχανσον πόζαρε στον φακό των Mert & Marcus, υπενθυμίζοντας στους φαν της όλα αυτά που την φέρνουν στην κορυφή της λίστας με τις πιο sέξι γυναίκες.

Στη συνέντευξη που φιλοξένησε το περιοδικό, η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την κόρη της: «Όταν βγήκε από μέσα μου, ξαφνιάστηκα. Είχα μια πολύ συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό μου για το πώς θα έμοιαζε το μωρό μου, και φυσικά, είναι πολύ διαφορετική. Τέλεια, αλλά όχι αυτό που είχα φανταστεί. Τώρα, φυσικά δεν μπορώ να την φανταστώ αλλιώς».

Διαφήμιση

Ακόμα, εξήγησε γιατί θαυμάζει την ηρωίδα που υποδύεται στους Avengers και δεν διστάζει να παραδεχτεί για τη βραχνή φωνή της, πως στην αρχή, όσοι την γνώριζαν νόμιζαν πως είναι… κρυωμένη.

Τις κοιτάμε και τις ξανακοιτάμε. Είναι οι αγαπημένες μας φωτογραφίες και αποδεικνύουν γιατί η Scarlett Johansson ήταν και παραμένει κορυφή

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγκυος: Φλερτάρει με την εγκυμοσύνη η παρουσιάστρια

Μάιλι Σάιρους: Τα απαγορευμένα. Όταν τα πέταγε σε ταινία… ποpvό. Uncut η ταινία ΕΔΩ