in ,

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Κάποιοι θεώρησαν ότι πρέπει να μείνω εκτός τηλεόρασης»

«Η ζωή μέσα από τα δύσκολα μονοπάτια της έρχεται να σε διδάξει και να σε κάνει καλύτερο» αναφέρει η παρουσιάστρια

Την Τετάρτη 2/2, μία γλυκιά φωτογραφία δημοσίευσε η Αντελίνα Βαρθακούρη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια ποζάρει αγκαλιασμένη με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη, και τις δύο κόρες τους, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής της τονίζει ότι η αγάπη των δικών μας ανθρώπων μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε τα εμπόδια της ζωής.

Ακόμα, εξηγεί ότι έναν χρόνο έχει μείνει εκτός τηλεόρασης, επειδή κάποιοι θεώρησαν ότι πρέπει να απέχει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ίδια θα ήθελε την τρέχουσα περίοδο να βρίσκεται σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι.

Διαφήμιση
                                                        Σύσσωμη η οικογένεια Βαρθακούρη

«Η ζωή μέσα από τα δύσκολα μονοπάτια της, που πρέπει να τα περπατήσεις και τα περισσότερα είναι γεμάτα με κοφτερά αγκάθια, έρχεται να σε διδάξει και να σε κάνει καλύτερο.

Όλα είναι ένα μάθημα, αρκεί να έχεις την υπομονή και κυρίως την αγάπη, την αγάπη που όλοι έχουμε και που πρέπει να την αφήνουμε ελεύθερη και όχι κλειδωμένη. Πώς θα μπορούσα να περπατήσω δρόμους με κοφτερά αγκάθια χωρίς να μου κρατούν το χέρι αυτοί που τόσο αγαπώ;

Το πρώτο μάθημα για μένα είναι να αντέχω, ακόμα και στα πιο δύσκολα, να κρατώ την οικογένεια πρώτη. Σίγουρα δεν είναι πάντα εύκολο, λάθη αμέτρητα, φορές που είπα δεν αντέχω άλλο κι αυτές αμέτρητες, αλλά αμέτρητη και η αγάπη που πάντα είναι εκεί να θυμίζει με τον δικό της τρόπο τις ουσιαστικές αξίες της ζωής.

Πάρτε μία ανάσα, αγκαλιάστε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε και περπατήστε παρέα…Ο δρόμος με τα αγκάθια θα σας πονά λιγότερο!❤️

Ζούμε τόσο δύσκολους καιρούς που δεν τους φανταζόμασταν, με πίστη και τις αξίες μας σταθερές μπορούμε να προχωρήσουμε παρακάτω.

Σας αγαπώ όλους πάρα πολύ, σας στέλνω μία πελώρια αγκαλιά και χάνομαι όχι γιατί σας ξεχνώ, αλλά γιατί αυτόν τον έναν χρόνο, που επαγγελματικά κάποιοι θεώρησαν πως έπρεπε να κάτσω εκτός, προσπαθώ να ρουφήξω ζωή και να μάθω όσα περισσότερα μπορώ!

Μην χάνετε την αγάπη και το φως στην καρδιά σας για κανέναν…Ο ουρανός σίγουρα θα γίνει πιο γαλανός!» σημειώνει χαρακτηριστικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Δεκάδες followers της έχουν σχολιάσει το post της, με την Πέγκυ Ζήνα να γράφει:
«Καρδιές μου όμορφες».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση
Πέπη Τσεσμελή

Πώς είναι σήμερα η Πέπη Τσεσμελή της Trash Tv των 90’s; Φωτογραφία τότε και τώρα

Catherine Zeta-Jones: Βγάζει σπάνια φωτογραφία του συζύγου της, Michael Douglas και των δύο παιδιών τους στην Καραϊβική