in

Ποιά Βικτόρια Μπέκαμ; Η Βικτόρια Μπάρμπαρα είναι μελαχρινή σειρήνα με εμφατικές καμπύλες

Έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ορίζουν την αθεράπευτη γοητεία. Το χρώμα, το ύφος και φυσικά τα προσόντα. Victoria Barbara κυρίες και κύριοι φανατικοί αναγνώστες του koolnews.

Απ΄όταν αποφασίσαμε οι άνθρωποι να δώσουμε ορισμούς στις λέξεις για να μπορούμε να διακρίνουμε τα πράγματα, η λέξη γοητεία είχε έναν συγκεκριμένο ορισμό, αλλά είναι και από τις πιο συγκεχυμένες λέξεις. Γιατί δεν μπορείς να ονοματίσεις εύκολα τα χαρακτηριστικά. Τα βλέπεις και λες «ε, αυτά πρέπει να ανήκουν». Μπορούμε όμως να συμφωνήσουμε ότι οι γυναίκες που βρίσκονται πάντα μέσα στα όρια είναι οι μελαχρινές.

Η Victoria Barbara επιβεβαιώνει όσα λέμε.

Διαφήμιση

Πρώτα και κύρια είναι μελαχρινή. Όχι μόνο στα μαλλιά, αλλά και στην απόχρωση του δέρματος. Για την ακρίβεια έχει το χρώμα της καφέ σοκολάτας. Είναι από την Ισπανία και την Ιταλία, ζει στο Μαϊάμι και σίγουρα για εκείνη την περιοχή δεν θα κάνει καμία διαφορά. \

Όμως στα μάτια ημών και υμών που δεν ζούμε στο Μαϊάμι, η Victoria Barbara είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Έχει οπίσθια που δηλώνουν με σαφήνεια την δυναμική τους και ένα βλέμμα που σε αιχμαλωτίζει. Είναι μια σειρήνα που και κερί να βάλεις στ΄αυτιά σου δεν μπορείς να αντισταθείς.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Που να βρεις παρηγοριά: Η Ρόξι Χόρνερ παργηγόρησε το Λεονάρντο Ντι Κάπριο όταν διέλυσε τον αρραβώνα με την Κέλι Ρόρμπαχ

Κλαούντια Αλέντε: Βλέπεις τα μάτια; Που να δεις και το υπόλοιπο. Η σωσίας της Μέγκαν Φοξ ζαλίζει