in

Καμίλα Καμπέγιο: Η τολμηρή φωτογραφία που δεν είχε δημοσιευθεί ποτέ έως τώρα


Αν και η Καμίλα Καμπέγιο κινείται και κυκλοφορεί προκλητικά, χρειάστηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος, ο Έλληνας κομμωτής που διαπρέπει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, να βάλει το χεράκι του, για να εμφανίσει μία αδημοσίευτη έως τώρα φωτογραφία της λατίνες τραγουδίστριας.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος έχει χτενίσει την Jennifer Lopez, την Camila Cabello, την Αλεσάντρα Αμπρόσιο τη Μαρία Μενούνος, την Megan Fox και πολλές-πολλές ακόμα Stars!

Οι φωτογραφίες των σταρ που δημοσιεύει στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από τα χτενίσματα που κάνει, είναι τόσο εντυπωσιακές που πραγματικά θα μπορούσε άνετα να αλλάξει καριέρα και να το γυρίσει σε φωτογράφος!

Διαφήμιση

Η αλήθεια είναι ότι κάνει εξαιρετική δουλειά και καριέρα και οι Stars τον λατρεύουν!

Σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του star απλά κάνει καλά τη δουλειά του. Όσο για τις δημόσιες εμφανίσεις στα κοσμικά events, πηγαίνει σαν το plus one κάποιου επωνύμου, συνήθως αυτή είναι η Μαρία Μενούνος.

Πάντως η φωτογραφία της Camila Cabello είναι και καλλιτεχνική και αισθησιακή ταυτόχρονα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Ιωάννα Γεωργακοπούλου

Σασμος και ΣΕΙΣΜΟΣ: Η κόρη του Καραπάνου από το The Voice Of Greece χωρίς σουτιέν. Εικόνα

Megan Fox: Φάγαμε σκάλωμα. Το σκύψιμο στις σκάλες με ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ σούπερ μίνι προκάλεσε εγκεφαλικά