in

Ποια Σοφία Βεγκάρα; Η Ζιλιέτ Ρούις με το μαγιό της είναι ένας ακόμα λόγος να λατρέψεις την Κολομβία


Όλα ξεκίνησαν όταν η Σοφία Βεργκάρα αποφάσισε να περάσει τα σύνορα, να πάει στο Μεξικό κι από κει στις ΗΠΑ για να βρει την τύχη της. Από τότε η Κολομβία εμφανίζεται όλο και περισσότερο μπροστά μας και όχι για τους κακούς λόγους που την ακούγαμε στο παρελθόν λόγω Εσκομπάρ.

Μετά την Σοφία, την ομάδα ποδοσφαίρου και τον καφέ που χρόνια τώρα απολαμβάνει όλος ο κόσμος η Κολομβία έγινε κάτι το πολύ γοητευτικό. 

Διαφήμιση

Αυτή τη φορά είναι η Ζιλιέτ Ρούις που μας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούμε ξανά με αυτή την τόσο γόνιμη γη της Κολομβίας.

Μπορεί από τρόφιμα και φυτά να μην βγάζει πολλά, αλλά είναι εμβριθής σε πολύ ωραίες και προικισμένες κοπέλες. Άλλωστε το στυλ της Λατίνας πάντα είναι πιο γοητευτικό, πάντα είναι πολύ πιο επιδραστικό στην φαντασία.

Η Ζιλιέτ φοράει το μαγιό της φοράει το στριvγκ μαγιό της και με ένα μπουκάλι νερό ανά χείρας ξαπλώνει στην άμμο και κυλιέται με στόχο η τελευταία στροφή να την βρει με τα oπίσθια να κοιτάζουν το φακό του φωτογράφου και να καταλαμβάνουν το βλέμμα μας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Εστέλ Αμέτη: Από το πάνελ της Τατιάνας Στεφανίδου στη γυμvή φωτογραφία στην πισίνα

ΤΟΥΜΠΑΝΟ: Η Μισέλ Λιούιν κάνει κάθε μαγιό να «χάνεται» στα γυμνασμένα της οπίσθια – Φωτογραφία