in

Ρία Αντωνίου: Ο τιμοκατάλογος στη φόρα απο Ιταλούς ΧΑΚΕΡΣ. Πόσα παίρνει για μία… φωτογραφία

Η Ρία Αντωνίου έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές τόσο των Ελλήνων όσο και των Ιταλών ενώ και καταφέρει επίσης όπου και αν εμφανίζεται να μαγνητίζει τα βλέμματα!

Όλα ξεκίνησαν το 2006 κατέκτησε τον τίτλο της Miss Young στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία ενώ ένα χρόνο αργότερα, το 2007 στέφθηκε Σταρ Πελοπόννησος!

Την επόμενη χρονιά στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς έγινε ένα τεράστιο σκάνδαλο και όλοι απορούσαν για το λόγο που δεν βγήκε η Ρία Αντωνίου αλλά εξελέγη Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου.

Διαφήμιση

Ο τότε Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ Παναγιώτης Ψωμιάδης που ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής δήλωσε ότι προτιμούσε τη Ρία Αντωνίου ενώ στην Διονυσία Κουκίου είχε δώσει μόλις 7 βαθμούς. Το ίδιο είχε συμβεί και με άλλα μέλη της επιτροπής!

Λίγο αργότερα στα δημοσιογραφικά θεωρεία συζητήθηκε το γεγονός ότι η Ρία Αντωνίου είχε κάνει μία μικρή πλαστική επέμβαση στη μύτη ενώ κάποιοι υποστήριξαν ότι ο ΑΝΤ1 ήθελε να φύγουμε από την ξανθιά και το οξυζενέ και να βγει καστανή σταρ Ελλάς.

Παράλληλα άνθρωποι του χώρου της μόδας θεωρούσαν ότι η Ρία Αντωνίου είχε κάνει αρκετές αισθησιακές και σέξι φωτογραφήσεις τύπου Τζούλιας Αλεξανδράτου χαράσσοντας μάλιστα έναν δρόμο, όχι αυτόν του μοντέλου της πασαρέλας, που θέλουν να ακολουθούν οι Σταρ Ελλάς, αλλά αυτόν του Playboy.

Θεωρούσαν μάλιστα ότι η Ρία Αντωνίου έπρεπε να πάει για playmate και όχι στα καλλιστεία του ANT1!


Όλα αυτά καμία σημασία δεν έχουν στην συνέχεια αφού η Ρία Αντωνίου μετά από ένα ταξίδι που έκανε στην Ιταλία απογείωσε την καριέρα της!

Περπάτησε αμέτρητα χιλιόμετρα σε πασαρέλες, συνεργάστηκε με καταξιωμένους οίκους μόδας και επώνυμους σχεδιαστές, φωτογραφήθηκε για μία σειρά από περιοδικά και ξετρέλανε τους Ιταλούς!

Πρόσφατα σε ένα διαδικτυακό φόρουμ κάποιοι Ιταλοί hackers υποστήριξαν ότι έχουν τον τιμοκατάλογο της Ρίας Αντωνίου!

Σύμφωνα με αυτόν το μοντέλο δεν σηκώνεται από το κρεβάτι της για λιγότερα από 10.000 ευρώ. Φυσικά αν πρόκειται για φωτογράφιση στο εξωτερικό εννοείται ότι τα πάντα είναι πληρωμένα και έξτρα. Φαγητό, ξενοδοχείο, διασκέδαση μεταφορές και λοιπά!

Η Ρία Αντωνίου είναι σε μία πολύ δημιουργική φάση της ζωής της, κερδίζει αρκετά χρήματα και φροντίζει την καριέρα της.

Όσο για το Instagram συχνά εξαφανίζεται γιατί απλά δεν περισσεύει χρόνος για αυτό

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Γιώργος Καπουτζίδης: Η τοποθέτηση της Μπέττυς Μαγγίρα για το ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε ο παρουσιαστής στον τελικό της Εurovision

Ελένη Μενεγάκη: Τα πικρόχολα σχόλια και η προστασία των παιδιών της από τα φώτα της δημοσιότητας