in

Kourtney Kardashian: Η ζωή αρχίζει στα 40 για την star, μαζί με τον Travis Barker

Είμαστε πραγματικά εντυπωσιασμένοι από την εξέλιξη του στυλ της Kourtney Kardashian και η τελευταία της εμφάνιση δεν αποτελεί εξαίρεση! Η 42χρονη ιδρύτρια του Poosh κάνει την υπόθεση “η ζωή αρχίζει στα 40” πραγματικότητα, καθώς ζει την καλύτερη ζωή της από τότε που άρχισε να βγαίνει και αρραβωνιάστηκε τον 46χρονο ντράμερ των blink 182, Travis Barker!

Πάντα υποστηρικτική προς τον αρραβωνιαστικό της, η Κούρτνεϊ παρακολούθησε τη συναυλία της Avril Lavigne στο Roxy Theatre στο Δυτικό Χόλιγουντ, στην οποία έπαιζε και ο Τράβις. Το έκανε μάλιστα φορώντας ένα σούπερ ζωηρό μαύρο μίνι φόρεμα! Δεν έχουμε λόγια.

Διαφήμιση

Το στενό μαύρο βελούδινο φόρεμα της Kourtney είχε μακριά μανίκια και ψηλό λαιμό, οπότε ήταν λίγο πιο συντηρητικό από μερικά από τα προηγούμενα ρούχα της. Ωστόσο, όλη η σεμνότητα βγήκε από το παράθυρο, αν στρέψετε την προσοχή σας στο κάτω μέρος του φορέματος. Το φόρεμα αναδείκνυε τις τέλεια τονωμένες και αξιοζήλευτες καμπύλες της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Η μητέρα των τριών συνδύασε το φόρεμά της με ασορτί μαύρες μπότες με τακούνι και φορούσε το μοντέρνο bob της σε ένα αβίαστο χτένισμα. Μερικές φορές είναι εύκολο να ξεχάσουμε ότι η μεγαλύτερη αδελφή Kardashian είναι μόνο 1,52μ., καθώς συχνά φαίνεται ότι έχει πόδια supermodel.

Το Σάββατο μάλιστα ανέβασε μια αποκαλυπτική φωτογραφία με μαγιό στην Καλιφόρνια. Η Kourtney δείχνει το εντυπωσιακό της σώμα, καθώς κάνει αγκαλιές με τον Travis.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Rihanna: Έδειξε την φουσκωμένη κοιλίτσα της με το πιο σέξι δερμάτινο σύνολο

Olivia Palermo: Αντιγράψτε το ιδανικό hair look για την φετινή Άνοιξη