in

ΠΑΤΡΑ: Που αλλού; Κόρη ΤΣΑΚΩΣΕ τον πατέρα της με… τις κολλητές της. Viral Video

Νέα ιστορία 100% επιβεβαιωμένη ξανά από Πάτρα! Απλά αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια δεν ήταν Πατρινιά αλλά 47άρης Πατρινιός και δύο φοιτήτριες μία από Αθήνα και μία από Χαλκίδα!

Η όμορφή Πατρινιά κόρη είχε και όμορφες συμφοιτήτριες στο πανεπιστήμιο που σπουδάζουν όλες μαζί και τα κορίτσια ειδικά τον τελευταίο χρόνο κατά την καραντίνα σύχναζανστη μεζονέτα της πατρινιάς φίλης οπου η κοπέλα μένει με τον χωρισμένο πατέρα της!

Διαφήμιση

Βλέπεις ο πατριός το φυσάει το χρήμα και έχει και σπιταρόνα με πισίνα!

Διαφήμιση

Η γνωριμία των δύο φοιτητριών με τον πατέρα δελέασε μάλλον τις δύο φοιτήτριες αφού και όμορφος είναι και νεαρός σε ηλικία και πετυχημένος και λεφτά έχει και ακριβά αυτοκίνητα και θέλησαν να πάρουν κομματάκι από όλο αυτό!

Αυτό όμως που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα άφησε άφωνη κυριολεκτικά την κόρη του 47χρονου πατέρα!

Η κόρη που δεν μένει μόνιμα μαζί με τον μπαμπά αφού διαθέτει και δικό της σπίτι στο κέντρο της πόλης επισκέφτηκε αιφνιδίως την κατοικία του πατέρα όπου και έπιασε στα πράσα τον μπαμπά με τις συμφοιτήτριες να επιδίδονται σε βίντεο με θεματολογία τριολέ ολέ!

Οι πληροφορίες θέλουν τον πατέρα να βοηθούσε οικονομικά τις δύο φοιτήτριες να τελειώσουν τις σπουδές τους και αυτές βρήκαν τον σουγκαρ ντάντι που πάντα θα ήθελαν.

Διαφήμιση

Περιττό να σας πούμε ότι έχει γίνει ο μικρός χαμός ενώ υπάρχουν και βίντεος από τις συνευρέσεις αυτές τα οποία διαμοιράζονται από κινητό σε κινητό χωρίς βέβαια να γίνονται αντιληπτά τα πρόσωπα.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι κοινός γνωστός είχε δει το βίντεο, αναγνώρισε το σπίτι από τη διαρρύθμιση και τα έπιπλα και είχε προλάβει να ρίξει το σπόρο στην κόρη του 47χρονου αναφορικά με τον πατέρα και τις φίλες στην απέξω απέξω που λέμε!

Έλα όμως που το απέξω απέξω πήρε σάρκα και οστά και μάλιστα μπροστά στα μάτια της 21χρονης φοιτήτριας

Δείτε το βίντεο μόνο αν είστε πάνω από 18 ετών

Διαφήμιση

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
ζετα μακρυπουλια

Ρουκ Ζουκ: Έπεσε κάτω η Ζέτα Μακρυπούλια. Για ποια λέξη ο παίκτης είπε Σάσα Μπάστα; Δεν ήταν το ριάλιτι. Viral Video

GNTM ΤΕΛΙΚΟΣ: Ποια Βίκυ Καγιά; Την ξεχάσαμε ήδη. Με Βίκυ Κουλιανού ο τελικός του ριάλιτι μοντέλων