in

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Μιξάρει πάνω στην τερακότα και στpιvγκ μαγιό της χάνεται στα προσόντα της. Viral βίντεο

Μουσική πανδαισία με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου να μιξάρει μουσικάρες σε πάρτι που διοργάνωσε ο Χάρης Σιανίδης για τη Βίκυ Κάβουρα και τη συλλογή που έχει με μαγιό και εσώpoυχα!

Εδώ και κάποια χρόνια η Βίκυ Κάβουρα λανσάρει μέσω διαδικτύου τη δική της συλλογή και πολλές από τις αγαπημένες της φίλες, επώνυμες και celebrities της showbiz, έχουν φορέσει τις δημιουργίες της!

Μία από αυτές είναι και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου η οποία έκανε μία από τις πιο σέξι εμφανίσεις του καλοκαιριού, όπως σχολίασε και η ίδια στη λεζάντα,που συνόδευσε το βίντεο της δημοσίευσης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Διαφήμιση

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου φοράει μία θεϊκή, όπως χαρακτήρισε άλλα διάφανη φούστα, το στpιvγκ κορμάκι από τη συλλογή τη Βίκυς Κάβουρα και όπως πάντα ψηλά τακούνια!

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου πατάει με τα τακούνια πάνω στην τερακότα, μιξάρει και ένα κινητό τηλέφωνο καταγράφει σε βίντεο και μάλιστα από την αγαπημένη μας οπτική γωνία!

Δες το video το οποίο τα έσπασε στο instagram

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Ο ουρολόγος και ο ασθενής …! Τρελό γέλιο

Άντζελα Δημητρίου: Για σένα νοιάσου και γυμνάσου. Γυμναστική με θέα και Viral βίντεο από το μπαλκόνι