in , , , ,

Viral Video: Ζωντανοί Άνθρωποι κλεισμένοι αεροστεγώς σε σακούλες Δες φωταγραφία

Το πρότζεκτ του Γιαπωνέζου φωτογράφου Haruhiko Kawaguchi θέλει τουλάχιστον… γερά πνευμόνια από αυτούς που φωτογραφίζονται καθώς δεν πρέπει να πάρουν απλώς μια πόζα!
Ο φωτογράφος επέλεξε 80 ζευγάρια μέσα από τα κλαμπ της ιαπωνικής πρωτεύουσας, ώστε να συμμετάσχουν στο πρότζεκτ του «Flesh Love», το οποίο περιλαμβάνει το εξής απλό: δυο ανθρώπους κάθε φορά και μια αεροστεγώς κλεισμένη σακούλα στην οποία πρέπει βρίσκονται τα ζευγάρια, για να φωτογραφηθούν!
Τα ζευγάρια χρειάστηκε να…
μείνουν 20 δευτερόλεπτα στις σακούλες χωρίς ίχνος αέρα, αλλά με αρκετό λιπαντικό για να αποφευχθούν τα εγκαύματα.
Το αποτέλεσμα είναι τρομακτικό, αλλά και εντυπωσιακό! Η φωτογράφιση έγινε στο πάτωμα μια κουζίνας ενός διαμερίσματος του Τόκιο και φυσικά για κάθε ζευγάρι υπήρχε μόνο μια λήψη!
«Οι γυναίκες ήταν αυτές που τρόμαξαν λιγότερο. Οι άντρες ήταν οι πιο φοβισμένοι. Ένας τύπος κατουρήθηκε από το φόβο του!» λέει ο φωτογράφος για όσα έγιναν στη φωτογράφιση.


Όπως λέει αυτές οι φωτογραφίες είναι πρώτα απ’ όλα ένα δώρο για τα ζευγάρια. Όπως λέει κατάφερε να φυλακίσει την στιγμή που οι εραστές είναι βουτηγμένοι στην αγάπη.


Όπως λέει αυτές οι φωτογραφίες είναι πρώτα απ’ όλα ένα δώρο για τα ζευγάρια. Όπως λέει κατάφερε να φυλακίσει την στιγμή που οι εραστές είναι βουτηγμένοι στην αγάπη.
«Αν ένας από τους δυο πεθάνει ή αν χωρίσουν αυτές οι φωτογραφίες θα τους θυμίζουν για πάντα την αγάπη τους», δηλώνει.
Ευτυχώς κανένας δεν πέθανε!

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Ευαγγελία Αραβανή: Κατέβηκε βόλτα στη θάλασσα, ο λόγος;;;; Δες φωτογραφίες

Συνταγές Πάσχα: Αρνάκι στο φούρνο με γραβιέρα και δεντρολίβανο