in

Paris Hilton: Έβαλε την κουλούρα και σοβαρεύτηκε. Πού να ξερε ο γαμπρός Τι έχουμε ζήσει εμείς μαζί της

Η αγαπημένη μας κληρονόμος άφησε τα sextapes τις φωτογραφήσεις τα πάρτι στις κοσμικές εμφανίσεις και έβαλε νυφικό. Όχι ένα, αλλά τέσσερα διαφορετικά νυφικά έβαλε αφού ο γάμος κράτησε τρεις μέρες

Η Πάρις είχε ανέκαθεν μια νέα ιστορία να πει, είτε από καταχρήσεις ποτού και χρημάτων, είτε από sextapes που πεταγόντουσαν από το πουθενά φέρνοντας την οικογένεια στην πιο δύσκολη θέση.

Διαφήμιση

Πριν μερικά χρόνια μάλιστα η Πάρις πήρε τελεσίδικο από την οικογένεια της να σταματήσει τα ξεσαλώματα για να μην της κοπούν τα χρήματα. Άργησε αρκετά αλλά τελικά σταμάτησε και είπε να νοικοκυρευτεί.

Ο γαμπρός είναι στην ίδια ηλικία με αυτήν στα 40, επιχειρηματίας και συγγραφέας ενώ έχει ένα παιδί εκτός γάμου 9 ετών το οποίο έχει δει μόλις μία φορά στη ζωή του.

‘Η Πάρις Χίλτον πάντα θα μας θυμίζει τα νιάτα αφού μεγαλώσαμε μαζί της.
Εκτός του ότι είναι πολύ όμορφη έχει ένα κορμί που δύσκολα το κρατάς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πάντα πόζαρε με χάρη και πάντα μας χάριζε τις λεπτομέρειες που μας θέλαμε να δούμε στην κάμερα.

Paris Hilton

Άσε που ήταν και η most wanted νύφη για 20 και πλέον χρόνια

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Στικούδη: 40 ημέρες. Σαράντισε και τα πέταξε! Άααααγαλμα

Όλγα Ντάλλα

GNTM: Όλγα Ντάλλα η αθλήτρια του Ολυμπιακού σε Video που θα ρίξει το Καραϊσκάκη