in

Το μαγιό της Σάρλοτ ΜακΚίνι ετοιμάζεται να χαθεί στο στήθoς της

Όσοι από εσάς έχετε εμφυσήσει στον τυφώνα που ακούει στο όνομα Charlotte McKinney, ετοιμαστείτε να βρεθείτε σε μια πολύ γνώριμη κατάσταση.

Όσοι από εσάς έχετε κάνει το λάθος να μην τη γνωρίζετε ή βρισκόσασταν στο διάστημα και επιστρέψατε από ταξίδι μηνών, ετοιμαστείτε να πάρετε το βάπτισμα του πυρός με τον πιο ισχυρό τρόπο που μπορεί να το κάνει το διάσημο μοντέλο.

Όταν την μάθαμε για τα καλά είχαμε πάντα την απορία πόσο δυσκολεύεται να βρει εσώpouχα και μαγιό.

Διαφήμιση

Για το πρώτο δεν πήραμε ποτέ απάντηση. Για το δεύτερο μας έδωσε μια πολύ πειστική. Πολύ απλά δεν τη νοιάζει να βρει μαγιό που να εφαρμόζει απόλυτα στο στήθoς της, γιατί δεν υπάρχει. Έτσι, παίρνει ένα κανονικό μαγιό και εύχεται να καταφέρει να κρατηθεί στην σωστή θέση για όσο βρίσκεται στην παραλία.

Κάτι τέτοιο όμως είναι ουτοπικό για την περίπτωση της. Οπότε αναγκάζεται να βάλει τα χέρια της να το συγκρατήσουν για να μη γίνει η αποκάλυψη.

Στην φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram, η 22χρονη Charlotte είναι για άλλη μια φορά στη θάλασσα, δαμάζει τα κύματα, ο άνεμος της παίρνει τα μαλλιά, το μαγιό έχει λυθεί και το στήθoς της είναι έτοιμο να καλπάσει.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Νίκος Βέρτης: Άλλαξε το επίθετό του γιατί…δε πουλάει με τίποτα. Ποιο είναι το πραγματικό του όνομα;

Έβελυν Καζαντζόγλου: Το ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ μπούλινγκ στο γυμνάσιο – Μου έβαζαν στα κόκκινα μαλλιά…