in

Πάρε μάτι ΜΠΟΥΣΤΟ: Η Κέλι Μπρουκ ντύθηκε Wonder Woman και το στήθος της έγινε ακόμα πιο…wonder

Δεν χρειάζεται ποτέ λόγος για να της δώσεις προσοχή. Αλλά και να μην θες να την προσέξεις, η Kelly Brook έχει πάντα τον τρόπο να μαγνητίζει τα βλέμματα. Ελάχιστες φορές πάντως έχει χρειαστεί να το κάνει. Πάντα ο λαός της πηγαίνει από μόνος της σε αυτήν. Γιατί έχει χτίσει έναν μύθο και πλέον όλοι ξέρουν τι να περιμένουν από εκείνη.

Στα διάφορα σενάρια που έχει κάθε άντρας στο μυαλό του γύρω από το σεξ, υπάρχουν συγκεκριμένα role plays. Συγκεκριμένες γυναίκες, γνωστές ή άγνωστες, που ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό που φαντάζεται. Το σενάριο με τη Wonder Woman είναι κάτι που υπάρχει για τους 30+ από πολύ καιρό, με την Lynda Carter να γίνεται συνώνυμη της ηρωίδας. Η Kelly Brook είπε να δημιουργήσει την ίδια εξάρτηση και στους νεότερους.

Μπορεί η Gal Gadot να είναι αυτή που θα την υποδυθεί στην επερχόμενη ταινία Batman VS Superman, αλλά μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η Kelly Brook της έχει φάει ήδη τη δόξα. Με τις φωτογραφίες που ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram, αμφιβάλλουμε αν θα υπάρξει άντρας που δεν θα την εντυπώσει στο δικό του σενάριο.

Διαφήμιση

Η Kelly Brook έχει βάλει τη στολή της Wonder Woman, η οποία ως γνωστό είναι στράπλες. Δεν έχει κάτι να συγκρατεί το στήθος από τους ώμους. Φαντάζεστε τι σημαίνει αυτό για την Kelly. Και η ίδια πάντως δεν είχε θέμα να ζουμάρει στο στήθος της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Κατάθεση ψυχής από τον Νίκο Οικονομόπουλο: «Πιστεύω πάρα πολύ στον Χριστό, το λέω συνέχεια και το λέω με πολλή αγάπη γιατί το νιώθω. Είμαι ευτυχισμένος.»

Αριάνι Σελέστ: Δέρνει με χέρια, τρελαίνει με οπίσθια και προσόντα