in

Σταμάτης Γονίδης: Υποστηρίζει ξανά ότι μετακινεί αντικείμενα με την σκέψη του και μόνο – Πώς το εξηγεί;

«Μου έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω» αναφέρει ο δημοφιλής τραγουδιστής

Στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης, αποκαλύπτοντας πως έχει σκεφτεί να μονάσει. Ακόμη, έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για την πολυσυζητημένη δήλωσή του ότι… μετακινεί αντικείμενα με την σκέψη!

«Μου έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω. Αλλά όπως εξελίσσεται η ζωή μου, τώρα πια είναι δύσκολο. Θα ήθελα να μπαρκάρω για ένα μήνα, μου λείπει αυτό» σημείωσε αρχικά ο 64χρονος τραγουδιστής και συνθέτης.

Σχετικά με τη δήλωση που είχε κάνει σε παλαιότερη συνέντευξή του -πως με τη σκέψη του και μόνο αυτή μπορεί να μετακινεί αντικείμενα-, αφήνοντας κάγκελο τους θαυμαστές του κι όχι μόνο, εξήγησε: «Αυτό δεν έχει να κάνει με την πίστη, αλλά με τη σκέψη. Επειδή όταν το είπα, θεωρήθηκα γραφικός, δεν θέλω να επαναλαμβάνω. Όμως, ποτέ δεν λέω πράγματα που δεν είναι έτσι, ποτέ δεν είπα κάτι που είναι ψέματα. Αυτό που λέω ότι κάνω, μπορεί να το κάνει ο κάθε άνθρωπος, αρκεί να το δουλέψει. Υπάρχουν πολλοί, δεν είμαι μόνο εγώ. Δεν λέμε ότι μετακινούμε ένα τραπέζι, ούτε ένα σπίτι, αλλά αντικείμενα λεπτά. Είναι εξάσκηση, να καταλάβεις ότι έχεις ενέργεια και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις».

Διαφήμιση

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη – Εξετάζεται ο μάρτυρας-«κλειδί»

Κατερίνα Στικούδη: Η περίοδος που κοιμόταν στο αυτοκίνητο και η απάντησή της για το ενδεχόμενο μίας δεύτερης εγκυμοσύνης