in ,

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: Γιατί ΟΛΕΣ οι Διάσημες φοράνε τα Παπούτσια τους κατά ένα Νούμερο Μεγαλύτερα, πέδιλα και γόβες

Οι πιο παρατηρητικοί θα έχουν προσέξει ότι στις κοινωνικές εκδηλώσεις οι διάσημες γυναίκες τα τελευταία χρόνια φορούν ψηλοτάκουνα παπούτσια που είναι κατά 1-2 μεγέθη μεγαλύτερα.
Αποφασίσαμε να μάθουμε αν είναι ένα στυλιστικό καπρίτσιο, ή αν υπάρχει κάποιος πιο σοβαρός λόγος.
Για κομψές εξόδους, συχνά οι διάσημες κυρίες προτιμούν γόβες ή πέδιλα κατά ένα ή δύο μεγέθη μεγαλύτερα από συνειδητή επιλογή. Το μυστικό είναι ότι γνωρίζουν ότι αυτό θα σώσει τα πόδια τους από το πρήξιμο και τις φουσκάλες.
Στην τελική, οι διασημότητες πρέπει να περπατήσουν για ώρες σε ψηλοτάκουνα παπούτσια. Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να περάσουν ολόκληρο βράδυ φορώντας τέτοια υποδήματα και το σίγουρο είναι ότι τα πόδια θα κουραστούν και θα αποκτήσουν προβλήματα.

Εσείς το Γνωρίζατε; Δείτε γιατί ΟΛΕΣ οι Διάσημες φοράνε τα Παπούτσια τους κατά ένα Νούμερο Μεγαλύτερα και θα Πάθετε Πλάκα!
Για να μπορέσουν να αντέξουν να φοράνε ψηλά τακούνια και για να γλιτώσουν τη δυσφορία, φορούν επίτηδες μεγαλύτερα παπούτσια. Ένα άλλο πλεονέκτημα έγκειται στο γεγονός ότι τα παπούτσια δεν προκαλούν τριβή στα ευάλωτα σημεία, καθώς δεν σφίγγουν.
Οι στυλίστες των διάσημων κάνουν συχνά ένα τέτοιο τέχνασμα: στο εσωτερικό των παπουτσιών και των πέδιλων κολλάνε ειδικά μαξιλαράκια σιλικόνης που επιτρέπουν στο πόδι να μη γλιστρά για να αποφευχθεί το «φαινόμενο της Σταχτοπούτας». Φαίνεται πως έτσι το παπούτσι εφαρμόζει στο πόδι, αλλά δεν το σφίγγει, δεν το πιέζει, δεν παρεμποδίζει την κυκλοφορία του αίματος, και έτσι δεν προκαλείται καθόλου οίδημα.

Ένα άλλο μυστικό είναι μια ταινία διπλής όψης, που βοηθά επίσης το παπούτσι να παραμείνει σταθερό στη θέση του.

Φυσικά, παπούτσια που το μέγεθός τους είναι κατά ένα ή παραπάνω μεγέθη μεγαλύτερα, φοριούνται συνήθως όταν ένα μακρύ φόρεμα τα καλύπτει. Ωστόσο, στην εποχή μας, η τεχνική αυτή έχει γίνει σχεδόν μια τάση, και πλέον δεν συγκαλύπτεται από τις διάσημες κυρίες.

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ τις ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ με Ζάχαρη κ Σοδα: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ τιπ με διττανθρακικό νάτριο κ δε θα τις δεις ουτε ζωγραφιστες

Viral Βίντεο: Τι προκαλεί τελικά ο covid-19 κορωνοιός στο ανθρώπινο σώμα