in

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Πλήρης επιβεβαίωση από τον Ιατροδικαστή του ρεπορταζ μας. Μένει ακόμα κάτι

έγκλημα στη φολέγανδρο

Μπροστά στον Δημήτρη τον δολοφόνο της Φολεγάνδρου ο Μπάμπης ο πιλότος δείχνει “γατάκι”

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του koolnews για το έγκλημα στη Φολέγανδρο από τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της άτυχης 26χρονης.

Τη χτύπησε πριν τη ρίξει στη θάλασσα, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε σαν τσουβάλι στο γκρεμό για να πνιγεί τελικά ανήμπορη να αντιδράσει.

Διαφήμιση

Μένει μόνο ακόμα ένα πράγμα να αποδειχθεί. Ότι την χτύπησε αλλού και προσπάθησε να τη ρίξει με το αυτοκίνητο στη θάλασσα για να σώσει το τομάρι του.

Οι φωτογραφίες από το αυτοκίνητο και τα στοιχεία από την εγκληματολογική διερεύνηση θα πρέπει να μου δείξουν ότι δεν οδηγούσε αυτός όπως είπε αλλά η 26χρονη Γαρυφαλλιά την οποία και έβαλε στη θέση οδήγησης για να την πετάξει και να φανεί σαν ατύχημα.

Δειτε τη φωτογραφία. Είναι τσο μπροστά η θέση οδήγησης που δε μπορεί να κάθεται άνδρας με ύψος πάνω από 1,80

Σύμφωνα με τα ευρήματα της εξέτασης της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά, με επικεφαλής τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, το άψυχο κορμί της Γαρυφαλλιάς, το οποίο ανασύρθηκε από τη θάλασσα από λιμενικούς, έφερε μώλωπα από γροθιά στο δεξί μάτι, είχε γδαρσίματα στη δεξιά πλευρά, αλλά και στην πλάτη, καθώς και ένα τραύμα 4-5 εκατοστών στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού της. Ένα τραύμα, το οποίο χρήζει περαιτέρω έρευνας.

Επίσης, από τα χτυπήματα στα βράχια άνοιξαν οι βρεγματικές ραφές του κρανίου. Όλα τα χτυπήματα, αλλά και το σύρσιμο στα βράχια έγιναν, ενώ η Γαρυφαλλιά βρισκόταν εν ζωή, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Στον λάρυγγα και στα πνευμόνια βρέθηκε άφθονη ποσότητα θαλασσινού νερού, ενώ έφερε σημάδια χτυπημάτων και στον δεξιό μαστό.

Σύμφωνα με το συμπέρασμα του κ. Μπογιόκα, οι κακώσεις που έφερε η 26χρονη φαρμακοποιός και κυρίως αυτές στο κεφάλι ήταν ικανές να προκαλέσουν αναισθησία και έντονο άλγος. Στη θάλασσα την έριξε ο δράστης χωρίς τις αισθήσεις της. Ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ όλο το ρεπορταζ εδω

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
O’Pari

Ελληνικό Κότερο: Το υπερσύγχρονο mega yacht O’Pari δικό σου με 1 εκ την εβδομάδα. Viral Βιντεο

Βόμβα με Μάριο Xεζόνια στον Ολυμπιακό. O ρόλος της Ιωάννας Μαλέσκου στη μεταγραφή