in

Ναταλί Κάκκαβα: Η μητέρα μου ήταν χοντρή, 170 κιλά αλλά τότε δεν υπήρχαν social media

Μία ανάρτηση έκανε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ναταλί Κάκκαβα και με αφορμή τα τρία χρόνια που έκλεισε από το θάνατο της μητέρας της!

Η μητέρα της έπασχε από νοσογόνο παχυσαρκία φτάνοντας ακόμα και τα 170 κιλά καθιστώντας την ουσιαστικά μία γυναίκα ανήμπορη και στο τέλος ανάπηρη!

Διαφήμιση

Για όλο αυτό η Ναταλί Κάκκαβα αναφέρει:

Η μαμά μου..Όταν με είχε μωρό στην αγκαλιά της..Πέρασαν κιόλας 3 χρονια από τότε που έφυγε κι εκείνη για τους ουρανούς…
Με αφορμή όλα όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες σχετικά με τα άτομα με παραπανίσια κιλά,μου ήρθαν στον μυαλό όλα τα απαράδεκτα σχόλια που γίνονταν πρώτα σ εκείνη,αλλά φυσικα τα άκουγα κι εγω,γιατί ήταν χοντρή..

Ναι μη μας ξενίζει η λέξη…Έτσι την αποκαλούσαν..Μιας και είχε φτάσει ακόμα και τα 170 κιλα..

Διαφήμιση

Στο σχολείο με κορόιδευαν..Η μάνα σου είναι χοντρή..Κι εγω ντρεπόμουν καθε φορά που ερχόταν να με πάρει.. Ποσο λάθος.. Στο λεωφορείο,στο θέατρο,στο αεροπλάνο δυσανσχετούσαν γιατί δεν χωρούσαν να καθησουν δίπλα της..Κι εγω έσκυβα το κεφάλι..

Με τον πατέρα μου δεν τα πήγαιναν ποτέ καλά ίσως από τότε που πήρε κιλα…Ναι συμβαίνουν αυτά…Ας το παραδεχτούμε ακόμα και σήμερα..
Υπάρχει όμως και η άλλη εικόνα..

Διαφήμιση

Ένας άνθρωπος που δεν μπορούσε να δέσει τα κορδόνια του.. Ένας άνθρωπος που όταν σκονταψε στο ίδιο μας το σπίτι,λόγω του βάρους της δεν μπόρεσε να ξαναπερπατησει ..Και έμεινε ανάπηρη..

Ένας άνθρωπος που ακόμα και όταν χρειάστηκε να νοσηλευτει πριν το τέλος,οι μεταφορείς δεν μπορούσαν να την πάνε στο ασθενοφόρο…
Η νοσογόνος παχυσαρκία δεν είναι λόγος χλευασμου..Ειναι μια μορφη αρρώστιας..Θα κοροιδεύατε ποτέ κάποιον που έχει ζάχαρο?Θυρεοειδή?Καρδιά? Μάλλον όχι..

Να διευκρινίσω φυσικα ότι μιλάω για τα πολλά παραπάνω κιλα…Και όχι για κάποια κιλακια παραπάνω..
Α ρε μάνα…Μου λείπεις…

Διαφήμιση

Έφυγες γρήγορα..Και δεν χάρηκες..
Ευτυχως τουλάχιστον που στην εποχή σου δεν υπήρχαν social media…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Πετσόκοψε τον Γρηγόρη Πετράκο. Αλήθεια τώρα τα σκέφτεσαι αυτά που λες;

Ευτύχης Μπλέτσας: Στο Περού στην πιο Ινσταγκραμική πόλη του κόσμου