in

Πάνος Μουζουράκης: Αυτός είναι ο λόγος που δε θέλει δικό του παιδί

πανος μουζουρακης

Ο Πάνος Μουζουράκης είναι ένας καλλιτέχνης που γενικά με την προσωπικότητα του μπορεί να προκαλέσει. Όχι εσκεμμένα. Απλώς αυτή είναι η ζωή του και δεν έχει κανένα πρόβλημα να την δείξει. Να είναι αυθεντικός και χύμα.

Για αυτό το λόγο και όσα έχει πει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις σου δεν μας έχουν ξαφνιάσει και κυρίως όσα αφορούν τις καταχρήσεις που έχει κάνει. Άλλωστε ποτέ δεν το έκρυψε.

Για το αν έχει πλάνο να κάνει δικό του παιδί έχει δηλώσει

Διαφήμιση

Κοίτα να δεις πως αλλάζουν τα πράγματα. Στα 20 μου ήθελα να κάνω παιδί γιατί πίστευα ότι θα έχω πεθάνει μέχρι τα 22 μου με την ζωή που έκανα τότε. Οπότε είπα να αφήσω κάτι πίσω μου.

Το παιδί πρώτον είναι πολύ μεγάλη ευθύνη και προσπαθώ ακόμα να βρω ποιος είναι ο ρόλος που ήρθα εγώ στον πλανήτη. Καταλαβαίνω ότι από το παιδί μαθαίνεις περισσότερα πράγματα. Έχοντας αυτό υπ΄ όψιν μου δεν θα ήθελα να φέρω κάποιο στη ζωή να με διδάξει, ενώ έχει συνεχίσει ως εξής για το θέμα παιδιού

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν θέλω δικό μου παιδί, θέλω να μεγαλώσω το παιδί που έχω μέσα μου! Ή μάλλον ούτε αυτό θέλω να μεγαλώσει…».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση

12 καφρίλες και μία φωτογραφία που μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια

Κατερίνα Παπουτσάκη: Πήγε το κέρατο σύννεφο. Τον έπιασα επ’ αυτοφώρω να με απατά αλλα….ξαναγύρισα. ΕΚΑΝΑ Μπιιιιπ