in

Κατερίνα Στικούδη: Έτσι «μικραίνε» το μαγιό και λάδωνε πλάτη και… γλουτούς. Φωτογραφίες


Κάθε φορλα που πλησίαζε το καλοκαίρι λατρεύαμε να βλέπουμε τις φωτογραφίες που ανέβαζε στο Instagram της η Κατερίνα Στικούδη και πάντα αναρωτιόμαστan πως θα την βγάζαμε φέτος το καλοκαίρι αν συνέχιζει με ανάλογες πόζες και ρυθμό.

Τώρα που έχουν περάσει κάποια χρόνια από αυτές και τiς ξανακοιτάμε, αναπολούμε τις στιγμές αυτές και μάλλον δεν θα αντέξουμε μέχρι το Σεπτέμβρη…

Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες που φέραμε από το αρχείο με το μαύρο της μπικίνι η τραγουδίστρια και με ένα καπέλο σαν αυτά που μας έχει συνηθίσει, με το πιο ράπερ στυλ, είναι ξαπλωμένη στην πετσέτα της και μας επιδεικνύει την λαδωμένη της πλάτη.

Διαφήμιση

Βέβαια, εμείς που είμαστε φουλ παρατηρητικοί φτάσαμε μέχρι χαμηλά και διακρίναμε και τα λαδωμένα της οπίσθια, ενώ το κάτω μέρος του μαγιό μάλλον έχει μαζευτεί για να καλύπτει λιγότερη επιφάνεια και το λάδι να πάει παντού!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σερίντα παλικάρια από τον Καναδά – Η Σερίντα Σουάν με τις φωτογραφίες τις θα σε αλώσει

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Κάνει γυμναστική, παίζει με το νερό και σε τρελαίνει με τους κοιλιακούς της. Φωτογραφίες και Video