in

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψη. Για αυτό τσιτσιδώθηκαν δίπλα στο τζάκι. Φωτογραφία

Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram η όμορφη influecer

Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ιωάννα Τούνη αποτελούν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και αυτό οφείλεται εν μέρει στις καυτές αναρτήσεις της διάσημης Influencer.

Το βράδυ της Δευτέρας 7/2, η καλλονή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία. Σε αυτή, εκείνη και ο καλός της βρίσκονται στο μοντέρνο σαλόνι του σπιτιού τους, το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα.  Είναι ξαπλωμένοι στο ξύλινο πάτωμα, μπροστά από το τζάκι, και αγκαλιάζονται. Δεν φορούν ρούχα, πιθανότατα ούτε εσώρουχα, αλλά έχουν κρύψει τα επίμαχα σημεία του κορμιού της με μία χνουδωτή, μεγάλη κουβέρτα.

Παράλληλα, έχουν δημιουργήσει μία άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα, ανάβοντας διάφορα αρωματικά κεριά.

Διαφήμιση

«Δεν χρειάζεται να περιμένεις τον Άγιο Βαλεντίνο για να κάνεις ξεχωριστή την ημέρα σου. Κάθε μέρα μπορεί να είναι εξίσου ξεχωριστή, με λίγη καλή διάθεση και μία όμορφη ατμόσφαιρα!» σημειώνει στη λεζάντα της ανάρτησής της η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά.

Αν και το συγκεκριμένο στιγμιότυπο «ανέβηκε» στα social media για διαφημιστικούς σκοπούς, συγκεκριμένα για μία εταιρεία με διακοσμητικά χώρου και είδη δώρου – για αυτό και τα κεριά γύρω από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ιωάννα Τούνη -, ο ερωτισμός τους ξεχειλίζει.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας: Με statement κόκκινο τζάκετ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το νέο hourglass μανικιούρ που θα λατρέψεις!