in

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Το ακραίο περιστατικό με φανατική θαυμάστρια και η περίοδος που έμεινε απλήρωτος

«Πάντα εισέπραττα μία πολύ θετική κριτική και υποστήριξη από τα Μέσα» δηλώνει ο αγαπημένος ηθοποιός

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο παραχώρησε σήμερα, Πέμπτη 28/4, συνέντευξη ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

«Είχα την τύχη η επιτυχία να έρθει σταδιακά και με σωστές δόσεις. Πολλές φορές, η επιτυχία και η αναγνωρισιμότητα γινόταν λίγο ερήμην μου. Θέλω να πω, εγώ πήγαινα καθημερινά στο γύρισμα να δουλέψω τα κείμενά μου, να είμαι όσο πιο καλός γίνεται στον ρόλο μου. Φυσικά, καταλάβαινα ότι η δουλειά στην οποία συμμετέχω γνωρίζει επιτυχία. Από την άλλη μεριά, είχα την προστασία της δουλειάς καθ’ εαυτής.

Όσο μπορώ να είμαι αντικειμενικός για τον εαυτό μου, έχω την εντύπωση ότι δεν καβάλησα το καλάμι, αλλά μπορεί να βρεθεί κάποιος να πει “κούνια που τον κούναγε”. Δεν έχω βιώσει αποτυχία, οπότε δεν έχω και την πικρή γεύση. Την επιτυχία τη χαιρόμουν ως ένα σημείο, δεν την θεωρούσα δεδομένη» δήλωσε αρχικά ο 45χρονος ηθοποιός.

Διαφήμιση

Εν συνεχεία, αποκάλυψε πως από μία επαγγελματική συνεργασία δεν πληρώθηκε: «Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά, αλλά δεν κινήθηκα νομικά, δεν χρειάστηκε να φτάσω σε τέτοιο σημείο. Το ένα κομμάτι είναι το βιοποριστικό, δηλαδή αν περιμένεις αυτά τα χρήματα για να πληρώσεις το νοίκι σου, να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου, το να μην πληρωθείς, είναι ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα.

Για μένα, πιο δυσάρεστο είναι για τον ηθοποιό όταν δεν αμείβεται γιατί αισθάνεται ότι ακυρώνεται, ότι είναι άχρηστος, ότι η υπηρεσία του ήταν άνευ λόγου και δεν χρειάζεται να πληρωθεί. Ο καθένας στο θέατρο μπορεί να κουβαλάει στην ψυχή του τραύματα, που νομίζει ότι μέσα από την τέχνη θα τα γιατρέψει».

Ακόμη, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης περιέγραψε ένα ακραίο περιστατικό με μία φανατική θαυμάστρια: «Θυμάμαι μία κοπέλα ήθελε το κινητό μου και επειδή προσπαθούσε πολύ ευγενικά να το αποφύγω, τελικά μου έφερε μία συσκευή τηλεφώνου και μου είπε “‘έχει και μία κάρτα μέσα, κράτα το να τηλεφωνώ και να επικοινωνούμε”».

Θα ήθελε να αποκτήσει παιδί; «Δεν θα σου έλεγα ότι είναι στα άμεσα σχέδιά μου να κάνω ένα παιδί» απάντησε.

Τέλος, για τα αρνητικά σχόλια που συχνά δέχονται ηθοποιοί, μιας που βγαίνουν στη δημοσιότητα, υποστήριξε: «Πάντα εισέπραττα μία πολύ θετική κριτική και υποστήριξη από τα Μέσα, τους δημοσιογράφους. Δεν ένιωσα ποτέ αδικημένος ή θιγμένος».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Η πρώτη αντίδραση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την αναστολή πλειστηριασμού του σπιτιού του

Καλλιόπη Αθανασιάδη: Το ΦΡΙΚΤΟ τροχαίο και η πετυχημένη καριέρα στον Ευαγγελισμό