in

GNTM: Τη θυμάσαι; Τι κάνει και πώς είναι σήμερα η Ιωάννα Ντέντη

Μπορεί να πέρασαν 14 ολόκληρα χρόνια από την προβολή του πρώτου κύκλου του ελληνικού Next Top Model, το ανδρικό κοινό όμως ακόμα αναρωτιέται: Πώς γίνεται να μην κέρδισε η εντυπωσιακή Ιωάννα Ντέντη;

Το κορίτσι με τις σκληρές γωνίες στο πρόσωπο και το αψεγάδιαστο κορμί, μας συστήθηκε το 2009 μέσα από τη συχνότητα του Ant1, καθώς αποτελούσε μία από τις φιναλίστ του πρώτου σόου μοντέλων. Ανοιχτόχρωμη, λεπτεπίλεπτη και χαμηλών τόνων, η όμορφη Ιωάννα έφτασε μέχρι τον τελικό, δεν κατάφερε όμως να κερδίσει. Παρόλα αυτά, είναι μία από τις ελάχιστες συμμετέχουσες που ακολούθησε το μόντελινγκ και κατάφερε να διαπρέψει στο εξωτερικό. Το παρουσιαστικό της δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που γνωρίσαμε τότε, μιας και η 35χρονη πλέον Ιωάννα είναι πιο… εκρηκτική από ποτέ.

Μετά το τέλος του Next Top Model, το όμορφο μοντέλο έβαψε τα μαλλιά του χάλκινα και έκλεισε συνεργασίες με τους μεγαλύτερους και διασημότερους Οίκους παγκοσμίως. Φωτογραφήθηκε για περιοδικά όπως τα Vogue, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Cosmopolitan και Elle και πλέον έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες με διεθνούς φήμης σχεδιαστές.

Διαφήμιση

Τον Ιούνιο του 2017, παντρεύτηκε στο Παρίσι τον εκλεκτό της καρδιάς της, Ζαν Φιλίπ με τον οποίο απέκτηε 2 παιδιά

Σήμερα, η Ιωάννα έχει επιστρέψει στις φυσικές αποχρώσεις, σχολείται full time με την διατροφή και ζει στο Λονδίνο με την οικογένειά της. Στον λογαριασμό της στο Instagram δίνει συμβουλές διατροφής και δημοσιεύει φωτογραφίες με φαγητό.

Οι τελευταίες τις φωτογραφίες είναι καθηλωτικές. Δε νομίζετε;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αρετή Λαούρτη

Η Αρετή γράφει για αυτά που παρατηρεί από χόμπι. Είναι καθηγήτρια Αγγλικών και υπήρξε φανατική αναγνώστρια!
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μας έριξε μαύρο… Η Κλοέ Καρντάσιαν το ξεφούρνισε: «Δεν έχω δει ποτέ μου λευκό πέος»

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Φωτογραφία με στήθος ελεύθερο λύνει τον κύβο του ρούμπικ