in , , ,

Αυτός είναι ο ηθοποιός που χτυπούσε με μένος ο Φιλιππίδης κατά τη διάρκεια της παράστασης! – Σοκάρει ο ομολογία του (φωτο)

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Ο ηθοποιός ο οποίος κατήγγειλε  τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη για ξυλοδαρμό κατά τη διάρκεια της παράστασης «Φον Δημητράκης», μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA»

Μία ημέρα μετά τα όσα σοκαριστικά κατήγγειλε ο δικηγόρος του, ήρθε η ώρα να μιλήσει και ο ίδιος ο ηθοποιός Γιώργος Ψάλτου για τη βίαιη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη στη διάρκεια θεατρικής παράστασης που είχε ανέβει την χρονική περίοδο 2013 – 2015

Ο ηθοποιός ο οποίος κατήγγειλε  τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη για ξυλοδαρμό κατά τη διάρκεια της παράστασης «Φον Δημητράκης», μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Διαφήμιση

Αυτό που τον κινητοποίησε να μιλήσει είναι η πρώτη καταγγελία της Ζέτας Δούκα και βλέποντας και ακούγοντάς την αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο στομάχι. Η πρόθεσή του ήταν να κινηθεί απολύτως θεσμικά. Θεωρεί ότι το εξώδικο που έστειλε ο κ. Φιλιππίδης, στον δικηγόρο του κ. Ψάλτου, Γιώργο Γεράρη, απευθύνεται αποκλειστικά στο πρόσωπό του.

Υποστήριξε ότι όσα καταγγέλλει δεν έχουν ίχνος ψέματος ή υπερβολής.

«Έτρεμα τη στιγμή που θα βγω στη σκηνή», δήλωσε ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο υπογράμμισε ότι ο Φιλιππίδης τον χτυπούσε  με μένος κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Κορωνοϊός: Τα συμπτώματα που δείχνουν ότι τα παιδιά έχουν μολυνθεί

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών στο Ζεφύρι – Μεγάλη επιχείρηση