in , ,

H εκδίκηση της ξανθιάς: 5 ταινίες που πρέπει να δεις αν αγάπησες την Elle Woods.

Η Reese Witherspoon ως Elle Woods, στο Legally Blonde, θα είναι πάντα μια από τις αγαπημένες μας ηρωίδες.

1.House Bunny

Αφού την έδιωξαν από την έπαυλη του Playboy, η Shelley (Faris) χρειάζεται κάπου να μείνει και βρίσκει τον εαυτό της επικεφαλής μιας ομάδας περίεργων κοριτσιών, στο κολέγιο. Η αδελφότητα είναι στα πρόθυρα να κλείσει, εάν δεν μπορούν να ανεβάσουν τη φήμη τους και η Shelley είναι έτοιμη για την πρόκληση. Με κίνητρο, ανατροπές και πολλά γέλια, αυτή η ταινία έχει μια ισχυρή αίσθηση κολεγιακής συντροφικότητας.

Διαφήμιση

2.Miss Congeniality

Η πράκτορας του FBI πηγαίνει κρυφά στον διαγωνισμό Miss United States, για να εξιχνιάσει μια σειρά από εγκλήματα. Aυτό που δεν περιμένει όμως είναι να κάνει φιλίες. Αφού μισούσε αρχικά το κύκλωμα των διαγωνισμών, η Gracie συνειδητοποιεί ότι αυτά τα προγράμματα υποτροφιών διαθέτουν και κάποια καλά. Κυρίως, όμως, συνειδητοποιεί πόσο δυνατές, έξυπνες και ικανές είναι όλες αυτές οι γυναίκες. Μπορούν να κάνουν τα πάντα: να είναι πράκτορες του FBI, να τραγουδούν και να χορεύουν, ακόμη και να γίνουν δικηγόροι.

3.The Princess Diaries

Η Mia Thermopolis (Anne Hathaway) ,αφού ανακάλυψε ότι είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, η γιαγιά της, η βασίλισσα, της ζητάει να κάνει ένα makeover. Η Μία έγινε ξαφνικά από αόρατη το πιο δημοφιλές κορίτσι στο γυμνάσιό της, κάτι που είναι δύσκολο να χειριστεί. Δεν μπορεί να καταλάβει ποιος πραγματικά θέλει να περνά χρόνο μαζί της και ποιος τη χρησιμοποιεί για τη φήμη της. Μαθαίνει, ωστόσο, ποιοι είναι οι πραγματικοί της φίλοι, όταν τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν γύρω της.

4. Clueless

Το δημοφιλές κορίτσι Cher (Alicia Silverstone) είναι απλώς μια έφηβη που προσπαθεί να επιβιώσει στο γυμνάσιο. Αλλά μην την υποτιμάτε. Η Cher είναι τολμηρή, αστεία, έξυπνη και απίστευτα ενδιαφέρουσα, όταν πρόκειται για τους ανθρώπους που αγαπά. Αυτή είναι μια σχολική ταινία, με ισχυρό γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο.

5. Mean Girls

Η Cady (Lindsay Lohan) είναι το νέο κορίτσι στη πόλη. Αφού γίνεται φίλη με ένα ζευγάρι ιδιόρρυθμων παιδιών, αποφασίζουν ότι η Cady πρέπει να διεισδύσει στις Plastics, για να καταστρέψει τα “κακά κορίτσια” από το εσωτερικό. Αλλά ενώ προσπαθεί να ρίξει την αρχηγό τους, Ρετζίνα Τζορτζ (Ρέιτσελ ΜακΆνταμς), αργά αλλά σταθερά γίνεται μία από αυτές, παίρνοντας τελικά το στέμμα της. Η Cady συνειδητοποιεί στο τέλος ότι δεν είναι αυτό το κορίτσι αλλά είναι μια ξερόλας των μαθηματικών, που νοιάζεται βαθιά για τους φίλους της και θέλει όλοι να τα πάνε καλά.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Style: Πως να φορέσετε το πολύχρωμο τζιν

Jennifer Anniston: Μυστικά ομορφιάς για τέλεια επιδερμίδα