in

Ο Άγγελος Λάτσιος το αποφάσισε: Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Ελένη Μενεγάκη για τον κανακάρη της

Η Ελένη Μενεγάκη πλέει πλέον σε πελάγη ευτυχίας καθώς ο γιος της Άγγελος Λάτσιος μετά από τρία χρόνια αφότου τελείωσε το λύκειο, αποφάσισε να πάει τελικά για σπουδές!

Το θέμα των σπουδών του Άγγελου Λάτσιου είχε φέρει αρκετές διαφωνίες και εντάσεις στη σχέση του νεαρού, τόσο με τη μητέρα του, όσο και με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο!

Λίγο ο κορονοϊός, λίγο η σχέση με την Γαία Μερκούρη, λίγο η ντόλτσε βίτα και ο μικρός έζησε δύο χειμώνες στην Αθήνα ουσιαστικά κάνοντας το τίποτα!

Διαφήμιση

Πριν λίγο καιρό η Ντέπυ Γκολεμά με αφορμή δημοσίευμα που ήθελε τον Άγγελο Λάτσιο να ξεκινάει το δικό του κανάλι στο YouTube, αλλά και να δέχεται πρόταση από το κανάλι είχε γράψει ένα πάρα πολύ ειρωνικό σχόλιο, το οποίο φυσικά ακουμπά και τους γονείς του.

«Ωραίες σπουδές κάνει ο Άγγελος, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, αν δεχτεί τηλεοπτική πρόταση από το κανάλι. Μικρός-μικρός στα βάσανα, να βοηθήσει την οικογένεια στα έξοδα…» είχε γράψει η τηλεκριτικός πετσοκόβοντας το νεαρό γόνο

Πλέον όμως τα πράγματα φαίνεται ότι έχουν αλλάξει, κάτι που κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη την Ελένη Μενεγάκη! Ο Άγγελος Λάτσιος πήρε την απόφαση να φύγει στο εξωτερικό για σπουδές και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα σπουδάσει κάτι σχετικό με…

τα social media, το digital marketing και τη διοίκηση επιχειρήσεων, σε κάποιο ΙΕΚ της Αγγλίας!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ο Δημήτρης Παπανώτας, τα μαθηματικά πρώτης δημοτικού και λίγο φυσική! Η αλήθεια για την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος

Κατερίνα Λιόλιου: ΣΟΚ – Σοβαρό θέμα υγείας – Αναβάλλονται τα live της. Βίντεο