in

Δήμητρα Ματσούκα: Στα 48 με μαγιό. Η απόλυτη φαντασίωση ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ. Φωτογραφία και Video έβαλε φωτιά στο internet

Τις φωτογραφίες που αναρτά η Δήμητρα Ματσούκα στο Instagram, ιδίως το καλοκαίρι, δεν θες να τις χάνεις. Μπες, δες και… δεν θα χάσεις!

Η Δήμητρα Ματσούκα ηταν και είναι από τις σταθερές ανδρικές φαντασιώσεις. Η μεσογειακή αυτή γυναίκα με τις εκπληκτικές αναλογίες,από τα πρώτα βήματα της καριέρας της καθιερώθηκε ως η πιο καuτn Ελληνίδα ηθοποιός.

Σήμερα, στα 48 της χρόνια, δε μοιάζει να έχει χάσει ίχνος της γοητείας της, με κάθε της εμφάνιση να συζητιέται πολύ. Κυρίως δε, αυτές στην παραλία, χάρη στα αποκαλυπτικά μαγιό που επιλέγει να φορέσει.

Διαφήμιση

Eίτε με μπικίνι είτε με ολόσωμο μαγιό από αυτά που διαλέγει σε σχέδια της αδερφής της Μαρίας Ματσούκα η Δήμητρα Ματσούκα μαγνητίζει τα βλέμματα!

Από την Τήνο που βρίσκεται η Δήμητρα Ματσούκα φόρεσε ένα όμορφο ολόσωμο μαγιό σε μαύρο με λεπτές άσπρες ρίγες και κορδόνια στα πλάγια και δημοσίευσε μία φωτογραφία και ένα βίντεο καθώς βγαίνει από τη θάλασσα!

Δεν χρειάζεται παραπάνω λεζάντα απλά ενημέρωσε ότι είναι από τη συλλογή της αδερφής της!

Τα σχόλια και οι αντιδράσεις τον followers έπεσαν βροχή.

Διαφωνεί κανείς πως η Δήμητρα αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή του top 10 των πιο εκρηκτικών γυναικών;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Γουάντα Νάρα: Φλεβάτα και στη φόρα! Με αυτές τις φωτογραφίες ο Μάουρο Ικάρντι θα βλέπει δίχτυα με τα κυάλια

Ελένη Βαΐτσου: 1,58 στο μάτι αλλά ΦΑΣΟΥΛΑΣ στο… instagram. Οι φωτογραφίες που θα σε κάνουν να τη δεις…αλλιώς!