in

Γεωργία Μπίκα: Άγριο κράξιμο στο Instagram. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σχόλια σε νέα της φωτογραφία!

Η Γεωργία Μπίκα έγινε γνωστή όταν κατήγγειλε βιασμό, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης από τρεις γόνους επιχειρηματικών οικογενειών, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2022!

Πριν λίγες μέρες με βούλευμα του Συμβουλίου πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο.

Διαφήμιση

Η Γεωργία Μπίκα όμως δεν εγκαταλείπει και όπως δήλωσε θα συνεχίσει με όσα μέσα μπορεί την προσπάθειά της ώστε να παραπεμφθεί η υπόθεση στο ακροατήριο για να τεθούν υπόψη των δικαστών όλα τα σοβαρά ζητήματα που μένουν μέχρι σήμερα αναπάντητα

Η ίδια είχε το ψυχικό σθένος να βγει με το πρόσωπο της δημόσια και να μιλήσει για την περιπέτεια της. Θεωρεί άδικη την απόφαση και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της με τις νέες συνθήκες!

Ωστόσο στο instagram που έκανε μία δημοσίευση μετά από αρκετό καιρό οι διαδικτυακοί ακόλουθοι την περίμεναν στη γωνία και γράφουν ιδιαίτερα προσβλητικά σχόλια στις αναρτήσεις της!

Η κοινή γνώμη έχει μοιραστεί και μπορείτε να δείτε και τα θετικά και τα αρνητικά στη συγκεκριμένη δημοσίευση στο instagram

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Φωτογραφία: Η ΜIΛΦAPA και λίγο πριν γίνει γιαγιά Χριστίνα Παππά στήνεται και διαλύει το Instagram

Σκληρό viral video: Καρχαρίας τρώει ζωντανή 68χρονη στην Αίγυπτο