in

Νύχια: Αυτά είναι. Μανικιούρ πεντικιούρ σε χρόνο dt. 4 βερνίκια νυχιών που δε θα καταλάβεις για πότε στεγνωνουν

Σας αρέσουν τα βαμμένα νύχια, αλλά δεν έχετε υπομονή όταν τα στεγνώνετε; Ούτε εμείς! Γι’ αυτό αγαπάμε αυτά τα τέσερα βερνίκια νυχιών γιατί στεγνώνουν ιδιαίτερα γρήγορα.

ΔΙΚΑ ΣΑΣ



OPI
OPI INFINITE SHINE LONG-WEAR SCOTLAND COLLECTION
Ψώνισέ το εδώ ➜➜➜ https://mikk.ro/DVtx
Το βερνίκι νυχιών “Lac” της Alessandro σε μοντέρνο λευκό είναι σίγουρα ένα προϊόν που στεγνώνει γρήγορα. Κάτω από το υπεριώδες φως, χρειάζονται μόνο 60 δευτερόλεπτα και μετά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά τα χέρια σας.

Διαφήμιση

Το Nail Polish Art 2C Antique Sharm Color Innovation στεγνώνει επίσης γρήγορα, διαρκεί πολύ και χρειάζεται μόνο μία στρώση για να πετύχει εξαιρετικό αποτέλεσμα στα νύχια.

Το Maybelline New York ColorShow βερνίκι στεγνώνει επίσης σε μόλις 60 δευτερόλεπτα – το λατρεύουμε ούτως ή άλλως λόγω του χρώματος.

Το βερνίκι νυχιών Manhattan Last and Shine χρειάζεται επίσης μόνο ένα λεπτό για να στεγνώσει. Διαρκεί επίσης έως και δέκα ημέρες – απλά τέλειο!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Η τουαλέτα του αεροπλάνου και τα κουμπιά …! Τρελό γέλιο

Βάλε ελαιόλαδο και έλα…. 25 χρήσεις για νύχια μαλλιά δέρμα πόδια που δε φαντάζεσαι