in

Κατερίνα Καινούργιου: Με λευκό κοστούμι, βόλταρε στην Φλωρεντία της Ιταλίας και μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε

Η 36χρονη παρουσιάστρια διαθέτει εντυπωσιακό κορμί και ξέρει και πώς θα το αναδείξει ανάλογα με την περίσταση

Στην Ιταλία βρίσκεται από την Κυριακή 6/3 η Κατερίνα Καινούργιου και μαγνητίζει και εκεί τα βλέμματα με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Χθες, βόλταρε στην παραμυθένια Φλωρεντία και φυσικά μοιράστηκε φωτογραφίες αλλά και ένα βίντεο με τους περισσότερους από 847.000 followers της.

Διαφήμιση

Φορώντας ένα λευκό, σικάτο κοστούμι, περπάτησε με αυτοπεποίθηση στους δρόμους της γραφικής ιταλικής πόλης.

Έδωσε χρώμα στο outifit της, επιλέγοντας μία πράσινη μπλούζα με ζιβάγκο και μία ιδιαίτερη τσάντα ώμου σε ζωηρές αποχρώσεις.

Τα μπεζ μποτάκια με το χοντρό τακούνι της προσέδιναν επιπλέον κομψότητα και παράλληλα δεν τη κούρασαν, δεδομένου ότι περπάτησε αρκετά. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε μία τέλεια, χαμηλή αλογοουρά, ενώ στιλ της έδιναν τα γυαλιά ηλίου με τον άσπρο σκελετό.

Χαμογελά στον φωτογραφικό φακό και η θέα που απλώνεται πίσω της είναι μαγευτική!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» περπάτησε με αέρα και σεξαπίλ στους κεντρικούς δρόμους της Φλωρεντίας, κάνοντας τα ανδρικά κεφάλια να γυρίσουν και να την κοιτάξουν.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έφαγε και τώρα καίει τις θερμίδες στο γυμναστήριο

Lottie Moss: Ποζάρει topless και αστειεύεται για τα ναρκωτικά