in

Ντροπή! Πέρασαν χειροπέδες σε ιερέα για «υπεράριθμους» πιστούς σε εκκλησία χωριού

Δύο μέτρα και δύο σταθμά στην εφαρμογή του νόμου από τους αστυνομικούς της περιοχής

Τη στιγμή που χιλιάδες φοιτητές ή καθηγητές ξεχύνονται στους δρόμους, σε πορείες διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο της Παιδείας, τώρα που ακόμη και οι γιατροί διαμαρτύρονται ζητώντας προσλήψεις κατά εκατοντάδες, φαίνεται ότι τα 25 άτομα που παρακολουθούσαν τον εσπερινό σε εκκλησία της Κοζάνης ενοχλούν περισσότερο.

Έτσι, λοιπόν, την «πλήρωσε» ακόμη ένας ιερέας, που άφησε 25 άτομα μέσα στην εκκλησία χωριού της Κοζάνης, κατά τη διάρκεια του εσπερινού, τον συνέλαβαν και του έριξαν και πρόστιμο, πράγματα απίστευτα και ντροπιαστικά για όλους μας, άκρως προσβλητικά και για τη θρησκεία μας, δεδομένου ότι όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν πορείες με ένα… sms και οι χριστιανοί ορθόδοξοι διώκονται γιατί θέλουν να προσευχηθούν στην Παναγία.

Διαφήμιση

Ο ιερέας κατηγορείται ότι λειτουργούσε με περισσότερους πιστούς στον εσπερινό και του έβαλαν χειροπέδες, τον πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και τον άφησαν ελεύθερο μόλις του καταλόγισαν πρόστιμο 1.500 ευρώ. «Τι να έκανα; Να έδιωχνα τον κόσμο από την εκκλησία; Πώς μπορώ να βλέπω πόσοι μπαίνουν στην εκκλησία του χωριού, ενώ κάνω τη θεία λειτουργία;», είπε στους αστυνομικούς που έλεγαν συνεχώς «εφαρμόζουμε τον νόμο».

Δεν έδειξαν την ανάλογη ευθιξία

Θα πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι οι ίδιοι αστυνομικοί δεν έδειξαν την ανάλογη ευθιξία πριν από λίγες ημέρες, όταν σε υπαίθριο θέατρο μαζεύτηκε πολύς κόσμος χωρίς μάσκες για τα κοζανίτικα τραγούδια, χωρίς να συλληφθεί κάποιος και χωρίς να πέσει ούτε ένα πρόστιμο, προφανώς επειδή οι αστυνομικοί έχουν καλλιτεχνική «φλέβα» και όχι θρησκευτική. Ντροπή!

newsbreak

parapona-rodou.blogspot.com

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Ήλιος Σήμερα 2/03/21 Επεισόδιο 112 – Η Λήδα αγωνιά για την απόφαση του νοσοκομείου

Ήλιος Σήμερα 2/03/21 Επεισόδιο 112 – Η Λήδα αγωνιά για την απόφαση του νοσοκομείου

Οι 5 συνήθειες των δυστυχισμένων ανθρώπων