in

Κρίστεν Στιούαρτ: Με αυτή έψησε το ψάρι… Το γύρισε στο ΛEΣBIAKΟ και έκανε σχέση με τη βοηθό της

Η Κρίστεν Στιούαρτ είναι Αμερικανίδα ηθοποιός η οποία είναι περισσότερο γνωστή για το ρόλο της ως Μπέλλα Σουάν στη σειρά ταινιών Twilight και τη δουλειά της σε αρκετές ανεξάρτητες ταινίες.

Η ηθοποιός έκανε γνωστό ότι είναι biseχυal πριν από περίπου δύο χρόνια, σε συνέντευξή της στο InStyle.

Το πράγμα βέβαια φαινόταν αρκετά χρόνια πίσω και δεν είχε προσπαθήσει και πολύ να το κρύψει όταν μετά το χωρισμό της υιοθετήσει ανδρόγυνο στυλ κυκλοφορούσε χέρι-χέρι με τη βοηθό της.

Διαφήμιση

Όλα συνέβησαν κάπου 6-7 χρόνια πίσω όταν αποφάσισε να ψήσει το ψάρι από τις δύο μεριές

Όλα τα είχαμε δει από αυτό το κορίτσι. Καταχρήσεις, άσχημες συμπεριφορές, απιστίες και επεισοδιακούς χωρισμούς. Η ηθοποιός του Twilight φαίνεται πως… άλλαξε πλεύση και μετά το χωρισμό της από τον Ρόμπερτ Πάτινσον δεν κατάφερε να στεριώσει σε σχέση.

Έτσι, αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπορ και να μπει στη διαδικασία να έρθει λίγο πιο κοντά με την αγαπημένη της βοηθό Αλίσια Κάργκαϊλ. Οι δύο γυναίκες είναι συνέχεια μαζί, ενώ ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε σε παραλία της Χαβάης, συγκεκριμένα στη Χονολουλού, να κρατιούνται από το χέρι και να μιλούν σε απόσταση αναπνοής.

Έκτοτε, οι φήμες οργίασαν, ενώ το ανδρόγυνο στυλ που έχει υιοθετήσει η 24χρονη τότε Στιούαρτ το τελευταίο διάστημαέδινα περεταίρω τροφή για σχόλια.

Όταν αποκάλυψε για πρώτη φορά τη σε#ouαλική της ταυτότητα στο κοινό, η ίδια δηλώνει πως το κοινό της «μπερδεύτηκε». Όμως, η ίδια ένιωθε πιο σίγουρη από ποτέ για την αποκάλυψή της.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Μαριλένα Παναγιωτοπούλου

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Είχε 10 χρόνια σχέση με πασίγνωστο Ελληνα τραγουδιστή – πήγαιναν για γάμο

Σιγά το ΝΕΟ αλλά πρέπει να το δεις: Η Miley Cyrus tοπless στο κρεβάτι – Ασπρόμαυρη selfie φωτογραφία