in

ΝΤΟΥΜΠΑΙ: Τον έδιωξαν… επειδή έχει αυτή τη φάτσα. Δες φωτογραφίες

Λόγω του εκκεντρικού παρουσιαστικού το, οι Αρχές του Ντουμπάι του απαγόρευσαν να εισέλθει στη χώρα. Ο λόγος για τον Γερμανό, Ρολφ Μπούχολτζ που κατέχει το ρεκόρ Γκίνες για τα περισσότερα piercing στον κόσμο.

Ο 60χρονος άνδρας έχει συνολικά 453 σκουλαρίκια στο πρόσωπο και το σώμα του, δύο εμφυτεύματα στο μέτωπο και οι αρχές στο αεροδρόμιο θεώρησαν πως κάνει μαύρη μαγεία και του είπαν πως απαγορεύεται να εισέλθει στην χώρα.

Διαφήμιση

Ο άνδρας με το εκκεντρικό παρουσιαστικό πραγματοποιούσε ένα επαγγελματικό ταξίδι και μόλις προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο, οι αρχές τον σταμάτησαν και τον ανάγκασαν να επιβιβαστεί εκ νέου σε μία πτήση προς την Τουρκία, ενώ, όπως ο ίδιος έγραψε στο Twitter, η βαλίτσα του χάθηκε στο Ντουμπάι.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στο BBC, οι αστυνομικοί τον οδήγησαν σε ένα δωμάτιο και του ανακοίνωσαν πως πρέπει να μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής επειδή του απαγορεύτηκε η είσοδος. Επίσημη εξήγηση δεν δόθηκε ποτέ για την αιτία της απαγόρευσης, αλλά όπως ο ίδιος λέει οι αξιωματούχοι τον θεώρησαν επικίνδυνο για πρακτικές μαύρης μαγείας.

Μερικές ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί τον συνόδευσαν σε ένα αεροπλάνο με προορισμό και πάλι την Τουρκία και αν και ο ίδιος ζητούσε να μάθει επισήμως το λόγο, επίσημη απάντηση δεν έλαβε ποτέ.

Μετά την ακύρωση της προγραμματισμένης εμφάνισής του στο κλαμπ Cirque le Soir, ο Μπούχολτζ, ο οποίος κατέχει από το 2012 το ρεκόρ Γκίνες ως ο άνθρωπος με τα περισσότερα piercing στον κόσμο, έγραψε στο Twitter, φανερά εκνευρισμένος, ότι δεν πρόκειται να επισκεφτεί ποτέ ξανά τη συγκεκριμένη χώρα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Πέτα με την AEGEAN με 1+1 εισιτήριο δώρο. ΤΕΡΑΣΤΙΑ Προσφορά. Ταξίδι με ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ. Ούτε τη Black Friday

Ηλίας Ψινάκης: Η φωτογραφία που βρήκε στο μπαούλο