in , ,

Kendall Jenner: Αναδημοσιεύει φωτογραφίες της με εσώρουχα και κολάζει το Instagram – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η 26χρονη καλλονή θα περάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον άσο του ΝBA Devin Booker

Η Kendall Jenner δεν κρατιόταν για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κι έτσι την παραμονή της γιορτής των ερωτευμένων, Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, δημοσίευσε στα Instagram Stories της backstage υλικό από την φωτογράφιση που είχε κάνει στις 12 Φεβρουαρίου του 2021 για την διαφήμιση των εσωρούχων της εταιρείας SKIMS, την οποία έχει ιδρύσει η ετεροθαλής αδελφή της Kim Kardashian.

Συγκεκριμένα, το 26χρονο μοντέλο μοιράστηκε με τους περισσότερους από 218 εκατομμύρια followers της μία φωτογραφία και ένα βίντεο από την περσινή διαφημιστική καμπάνια της SKIMS, στην οποία συμμετείχε.

Διαφήμιση

Φορά ένα κόκκινο σετ εσωρούχων και οι τέλειες αναλογίες της προκαλούν την ανδρική φαντασία. Το στρινγκ «Micro Cording Dip String», αξίας 20 δολαρίων, αφήνει σε κοινή θέα τους γλουτούς της, ενώ τα πλούσια μαλλιά της πέφτουν ανέμελα στην πλάτη της.

Τα ιδιαίτερα, ψηλοτάκουνα πέδιλα εκτοξεύουν τη θηλυκότητά της, με την ίδια να ποζάρει με αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ στο φωτογραφικό φακό.

Τους τελευταίους δέκα μήνες, η Κendall Jenner ζει τον έρωτα στο πλευρό του χρυσού Ολυμπιονίκη Devin Booker, ο οποίος αγωνίζεται με την ομάδα των Φίνιξ Σανς. Οι δυο τους θα γιορτάσουν μαζί την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, ο 25χρονος αστέρας του ΝΒΑ θα αγωνιστεί με την ομάδα του απέναντι στους LA Clippers. Mάλιστα, ο Devin Booker έχει φροντίσει να εφοδιάσει το μπαρ του σπιτιού του με δύο μπουκάλια Jenner’s 818 Tequila, τα οποία φυσικά θα πιει απόψε μαζί με την κοπέλα του, πριν ξεκινήσουν τα ερωτικά τους παιχνίδια.

Devin Booker
Kendall Jenner – Davin Booker

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Hailey Bieber: Με κορσέ στους δρόμους του Λος Άντζελες

Κόνι Μεταξά: Με άγρια διάθεση, σε animal print σύνολο