in

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Της αρέσει; Τι απαντά σε όσους τη λένε ΜΙΛΦΑΡΑ; Τρελό γέλιο


Η λέξη “μιλφ” είναι ένα ακρωνύμιο που προέρχεται από την αγγλική φράση “Mother I’d Like to Fψ*k” (Μητέρα που θα ήθελα να…@#@%#@ ). Χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια γυναίκα μεσήλικα ή ωριμότερη, η οποία εκπέμπει έλξη ή γοητεία σε νεότερους άνδρες.
Ο όρος αυτός περιέχει μεν σεξουαλικό περιεχόμενο αλλά δεν έχει αρνητική απόχρωση πάντα.

H χρήση του όρου μπορεί να θεωρηθεί απρεπής και προσβλητικός από πολλούς ανθρώπους. Για άλλους πάλι υποδηλώνει και το ωραίο αυτό που είναι αρεστό και μάλιστα έχει πέραση και σε νεότερους άντρες και δε το βρίσκουν υποτιμητικό.

Διαφήμιση

Τι λεει για τον όρο αυτή η Ντορέττα Παπδημητρίου;

Έχει περάσει τα -άντα, είναι επιτυχημένη, με βιογραφικό πλούσιο… σε six packs, κατακτήσεις στα αρσενικά και παιδιά. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 1979 και άνετα σηκώνει τη σημαία των Μιλφς.

Η 44χρονη ξανθιά ηθοποιός και παρουσιάστρια τι κι αν σπούδασε στο πολιτικό τμήμα της νομικής και υποκριτική, υπήρξε πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής.

Το σώμα λοιπόν το είχε «χτίσει» με κόπο ενώ κατάφερε και το διατήρησε και μετά τις δύο εγκυμοσύνες της στους γιους της με τον Κώστα Πηλαδάκη, Διονύση και Φίλιππο.

Η ίδια δεν φαίνεται να αγχώνεται! Έχει δηλώσει ότι με το που διέκοψε το στίβο, σταμάτησε τις δίαιτες και παραδέχεται ότι έχει υπάρξει και 22 κιλά παραπάνω!

Το πιο σωστό, όπως αναφέρει, είναι «λίγο απ’όλα» ενώ για τον χαρακτηρισμό MILF έχει υποστηρίξει: «Με διασκεδάζει, δεν είναι κάτι που το βρίσκω εξαιρετικά κολακευτικό αλλά δεν με προσβάλλει. Δεν το παίρνω προσωπικά».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Θεσσαλονίκη: ΖΩΑ – Δύο αδέρφια σκότωσαν 52χρονο γιατί τάιζε τα γατάκια της γειτονιάς

Ναταλία Δραγούμη: 50 και να καίνε αλλά με ανύπαρκτο μαγιό βλέπεις θα δεις το κρυφό της τατουάζ