in

Γενέθλια έχει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου – Έτσι και αγαπησιάρικα του ευχήθηκε η σύντροφός του, Ιωάννα Τούνη

Δες τα Instagram Stories της διάσημης influencer και επιχειρηματία

Γενέθλια έχει σήμερα, Παρασκευή 13/5, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η σύντροφός του, Ιωάννα Τούνη, δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί και δημόσια. Το μεσημέρι, η «εκρηκτική» influencer δημοσίευσε τρία Instagram Stories, δείχνοντάς μας τη σοκολατένια τούρτα-«έκπληξη» που του εμφάνισε ξαφνικά, τραγουδώντας το κλασικό τραγουδάκι γενεθλίων, την ώρα που εκείνος καθόταν στον καναπέ.

«Μωρό μου υπέροχο, πολύχρονος και ευτυχισμένος πάντα. Ο πιο καυτός 35άρης» με αυτά τα λόγια συνοδεύει τα εν λόγω βίντεο η Ιωάννα Τούνη.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μετά από παρότρυνση της αγαπημένης του, έκανε ευχή, πριν σβήσει τα κεράκια για 35α γενέθλιά του.

Διαφήμιση

Παρακάτω, βλέπουμε το αγαπημένο ζευγάρι αγκαλιά με τα σκυλιά του στον καναπέ! Ήρεμες, οικογενειακές στιγμές. Αργότερα, όμως, μπορεί να έχει νυχτερινή έξοδο, χορό και κοκτέιλ…

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Κάβουρα: Σέξι και απελευθερωμένη, φοράει το μαγιό της και το ζει σε πισίνα

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Η συνεργασία με τον Νίκο Καρβέλα που δεν ευοδώθηκε, η σχέση με τον πατέρα του και η στήριξη της αδελφής του