in

Μίνα Αρναούτη: Η συμβουλή της στη Shakira. Έτσι πετσόκοψε τον Πικέ

Το διαζύγιο μεταξύ της Σακίρα και του Πικέ παρακολούθησε μάλλον με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η Μίνα Αρναούτη.

Μάλιστα λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί η Μίνα Αρναούτη προσπάθησε να δώσει τη δική της συμβουλή στην Κολομβιανή τραγουδίστρια. Εις μάτην τελικά αφού πλέον το ζευγάρι χώρισε οριστικά!

«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας, ζητάμε σεβασμό στην ιδιωτική μας ζωή. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», αναφέρει μια σύντομη δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το πρακτορείο επικοινωνίας της τραγουδίστριας.

Διαφήμιση

Όμως επειδή η άποψη μιας όμορφης γυναίκας πάντα έχει ενδιαφέρον, νομίζω ότι θα πρέπει να διαβάσεις ποια είναι η θέση της Ελληνίδας καλλονής.

Αφορμή, για να επέμβει στα προσωπικά τους, στάθηκε ένα δημοσίευμα που θέλει την Shakira να είναι στο νοσοκομείο με κρίση άγχους λίγο μετά αφού έμαθε τα καθέκαστα και τα κατορθώματα του Πικέ.

Η Μίνα Αρναούτη συμβούλεψε της Shakira γράφοντας: Φίλη μου Shakira μην κλαις, σε δυο-τρεις μήνες θα τον έχεις σκυλάκι σου!

Οι εξελίξεις βέβαια ήταν λίγο διαφορετικές, αφού το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιό του, αλλά πάντως μας έδωσε και ένα προσωπικό στίγμα για το πώς η Μίνα Αρναούτη αντιμετωπίζει ή βλέπει τους άντρες γύρω της!

Γαβ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ποια Dua Lipa; Ποια Ρίτα Όρα; Η Tika Camaj είναι η ομορφότερη Αλβανίδα που τις πατάει όλες κάτω. Φωτογραφία

αεροπλανο

Viral Βιντεο: Αεροπλάνο αλλάζει το σχήμα στα σύννεφα