in

Ντάφνι Τζόι: Δες τι έβλεπε ο 50 cent και της έκανε παιδί Στο φως οι καμπύλες της

Κάθε άντρας όταν βλέπει μια ωραία γυναίκα έχει ένα συγκεκριμένο σημείο που παρατηρεί πάντα πρώτο. Άλλος κοιτάζει το στήθoς, άλλος κοιτάζει τα oπίσθια, άλλος πόδια, άλλος πρόσωπο, χαμόγελο κτλ.

Αυτά ισχύουν για τις απλές, καθημερινές γυναίκες ή για τα μοντέλα, που μπορεί να βρίσκονται ψηλά στην εκτίμηση, αλλά δεν είναι καθ’ ολοκληρία εντυπωσιακές. Είναι περισσότερο η αύρα τους.

Διαφήμιση

Αντιθέτως, με γυναίκες σαν τη Daphne Joy όσο κι αν επιχειρήσεις να εστιάσεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο πάνω της, δεν θα καταφέρεις απολύτως τίποτα. Και θα πέσεις στα δίχτυα της.

Η Daphne είναι από τις γυναίκες που κάθε στοιχείο της εξωτερικής της εμφάνισης σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Το πρώην κορίτσι του 50 Cent, και μητέρα του παιδιού του, έχει στήθoς που σε οδηγεί σε αποθέωση και oπίσθια που αποτελούν την αποθέωση των ζουμερών γυναικών.

Η Daphne που γυμνάζει ανελλιπώς αυτό το κopμί, φροντίζει να δίνει τροφή για συζήτηση με τις φωτογραφίες που αναρτά στο Instagram, και είναι όλες τους κολάσιμες.

Μία με μαγιό, μία με εσώpouχα και μία με μπouστάκι και κoλάν καθώς κάνει τις ασκήσεις της. Είναι βαρύ το φορτίο για να το αντέξει το μάτι σου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τόνια Σωτηροπούλου: Η ΟΛΟΓYMNH φωτογραφία με θέα την Ακρόπολη

Φωτογραφία: Οι αδελφές Κανονίδου και τα… ΚΑΝΟΝΙΑ τους – Σημάδεψαν μια εποχή και γαλούχησαν γενιές αντρών