in

Chaney Jones: Παραδέχεται ότι έχει κάνει βραζιλιάνικη ανύψωση γλουτών

Η 24χρονη καλλονή ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει υποβληθεί σε καμία αισθητική επέμβαση προσώπου

Η κοπέλα του Kanye West, η οποία μοιάζει απίστευτα πολύ με την Kim Kardashian, Chaney Jones, ισχυρίστηκε ότι δεν έχει κάνει καμία αισθητική επέμβαση στο πρόσωπό της, αλλά παραδέχτηκε ότι έχει κάνει μία βραζιλιάνικη ανύψωση γλουτών (brazilian butt lift)!

«Νομίζω ότι ήμουν 20 εδώ. Αυτή η φωτογραφία είναι πριν κάνω βραζιλιάνικη ανύψωση των γλουτών μου» γράφει η 24χρονη influencer και ψυχολόγος στο παραπάνω στιγμιότυπο -το οποίο ανάρτησε πρόσφατα στα ΙnstaStories της-, όπου επιδεικνύει τους γλουτούς της, φορώντας ένα ολόσωμο στρινγκ μαγιό.

Διαφήμιση

«Το ίδιο πρόσωπο, η ίδια μύτη, lol! Δεν αρνήθηκα ποτέ ότι έχω κάνει χειρουργική επέμβαση και για να απαντήσω στις ερωτήσεις όλων, ναι, έκανα ένα BBL, αλλά και πριν από την επέμβαση είχα καμπύλες» πρόσθεσε.

Το εντυπωσιακό μοντέλο πραγματοποίησε ένα ακόμη InstaStory, το οποίο είχε ως τίτλο «5 γεγονότα για μένα». 

«Όχι, δεν έχω κάνει ποτέ επέμβαση στο πρόσωπό μου, έτσι γεννήθηκα» έγραψε. Εν συνεχεία, υποστήριξε ότι είναι Γαλλίδα και Γερμανίδα, Νιγηριανή και Γκάνη!

Ξεκαθάρισε επίσης ποιο είναι το επάγγελμά της, γράφοντας ότι είναι η Chief Operating Officer του κέντρου ψυχικής υγείας First State Behavioral Health και ότι αυτή τη στιγμή κάνει το μεταπτυχιακό της στη Συμβουλευτική Ψυχολογία.

Η σταρ του Instagram πρόσθεσε ότι κατάγεται από την πρωτεύουσα του Delaware, το Dover (ΗΠΑ), και γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου, πράγμα που σημαίνει ότι το ζώδιό της είναι ο Παρθένος.

Η Chaney Jones και ο Kanye West βγαίνουν οι δυο τους από τον Φεβρουάριο 2022, αφού εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά λίγες μέρες πριν τον χωρισμό του 44χρονου Αμερικανού ράπερ και σχεδιαστή μόδας από την Julia Fox.

Κanye West – Chaney Jones

Αν και ο ράπερ του «Flashing Lights» και η 24χρονη καλλονή δεν είναι επίσημα ζευγάρι, περνούν πολύ χρόνο μαζί. Την περασμένη εβδομάδα ήταν στο Μαϊάμι και αντάλλασσαν φιλιά, ενώ τον Φεβρουάριο παπαράτσι τους εντόπισαν στην ίδια αμερικανική πόλη να ψωνίζουν μαζί.

Toν Φεβρουάριο του 2021, η Kim Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West, μετά από επτά χρόνια γάμου. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την οκτάχρονη North, τον εξάχρονο Saint, την τετράχρονη Chicago και τον δίχρονο Psalm.

Kim Kardashian

Η 41χρονη ιδρύτρια της εταιρείας γυναικείων ενδυμάτων Skims κέρδισε μία σημαντική νίκη στη δυσάρεστη δικαστική τους μάχη την περασμένη εβδομάδα, όταν κηρύχθηκε νόμιμα ανύπαντρη εν μέσω συνεχιζόμενων συζητήσεων που αφορούσαν ζητήματα επιμέλειας και ιδιοκτησίας.

Kim Kardashian – Kanye West

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Fitness Influencer ακολουθεί «δίαιτα σεξ» για να διατηρείται σε φόρμα

Viral: Πώς να ξεβιδώσεις εύκολα μια βίδα με χαλασμένα πάσα… Δες τι πρέπει να κάνεις